Lifestyle

Új márka a Hephaistosnál: itt a Marie’s Corner

Vadonatúj márkával bővíti termékkínálatát a különleges tapéták és textilek forgalmazója, a Hephaistos. A szortiment bővítése ráadásul más vetületben is nagy jelentőséggel bír, hiszen az új márka egy bútorgyártó: a belga Marie’s Corner.

A belvárosi Hephaistos a főváros egyik legnagyobb luxustapéta és -textilkínálatával büszkélkedhet: kizárólagos forgalmazóként a Hephaistosban elérhető a Designers Guild illetve partnerei révén a Christian Lacroix és a Ralph Lauren Home releváns választéka, valamint a Cole & Son és a Thibaut Design, Anna French textil- és tapétakollekciói.
A fentieken túl számos márka termékeit forgalmazza az üzlet – az Osborne & Little, Élitis, James Malone, Sanderson textíliáitól és tapétáitól a Voluspa és Ortigia lakásillatosítókig, valamint a Libeco, John Hanly és Paulette Rollo takarókig.

A Marie’s Corner egy olyan új szegmenst képvisel a Hephaistos kínálatában, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozott a vásárlók részéről: a különlegesen magas minőségű, kényelmes, klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor kortárs stílusú kárpitos bútorokét.
“Ritka az olyan eleganciát, kényelmet, időtálló formavilágot, kifogástalan minőséget nyújtó bútormárka, mint a Marie’s Corner” – mondja Gyűrűsi Lilla, enteriőrtervező, a Marie’s Corner hazai forgalmazója. „Kiemelkedően jól variálható és kombinálható bútorkollekcióról van szó, ami egészen biztosan minden igényt kielégít” – teszi hozzá Gaál Eszter, a Hephaistos tulajdonosa.

Az új márka Belgiumból indult útjára 30 évvel ezelőtt, eredetileg a tengerentúli piacot megcélzó, hangsúlyozottan az európai stílusvilágot és amerikai kényelmet ötvöző bútorgyártóként. Otthonos és kortárs, időtálló és elegáns darabokat kínál, melyek közös jellemzője, hogy rendkívül sokféle módon testreszabhatók, és döntően kézműves jelleggel, egy saját tulajdonú spanyolországi gyárban, Zaragozában készülnek, 100%-ban európai alapanyagokból.
A Marie’s Corner bútorok tömör és stabil, főként bükkfából és kisebb részben fenyőből, csapos illesztésekkel, és többnyire a bútorlábbal egy darabban készülő alapokon állnak, melyekre az ügyfél választhatja ki a számára ideális töltetet és kárpitot a meglévő kínálatból. Utóbbi, mely mintegy ötvenféle textil- és összesen ötszázféle színvariációt kínál, teljes egészében hagyományos kárpitosmódszerekkel és kimagasló igényességgel kerül fel a bútor testére, mindemellett lehetőség van saját, kedvenc textilünket is elküldeni a gyárba, ha igazán egyedi darabot szeretnénk. Hasonló precizitással készülnek a nem kárpitos darabok is, melyeket kizárólag a legmagasabb minőségű fából állítanak össze, kézzel, szakemberek közreműködésével.

A Marie’s Corner weboldalán megtekinthető, számos referencia azt bizonyítja: a lakberendezők és belsőépítészek világszerte bíznak a márka szakértelmében és örömmel választják az igényeikhez és projektjeik stílusához tökéletesen illeszthető belga márkát – amely most végre a hazai szakemberek, illetve természetesen a saját otthonukat berendezni kívánó érdeklődők számára is elérhetővé vált.

A teljes Marie’s Corner kollekció megtekinthető a weboldalukon:www.mariescorner.com

Mintadarabok és részletes katalógus megtekinthetők a Hephaistos üzletében:

Hephaistos, 1056 Budapest, Molnár u. 27., tel.: 003612661550,
email: hephaistos@t-online.hu, www.hephaistos.hu