Beauty

2022: A Nina éve

Az ikonikus illat, amely minden lehetőség előtt ajtót tár… ebben az évben a Nina, a Nina Ricci álomba illő parfümje új korszakot nyit. Környezetbarát megközelítéssel élve, a Divatház frissíti megjelenését és jóval környezetbarátabb összetevőket alkalmaz. A Nina az eddiginél jóval környezettudatosabb lesz, anélkül, hogy elvesztené legendás illatlenyomatát, vagy egyedi imidzsét.

Elsőként a Nina bemutat egy új illatot, amely kellően fenntartható: Nina Fleur, egy citrusos, virágos elegy egy üvegben, amely visszhangozza a márka stílusát.

Divatos, mint egy virágszirom a bőrön
Nincs klasszikusabb egy virágos mintánál. Vagy mégis? A Nina Ricci divatbemutatók megmutatják az ellenkezőjét azzal, hogy újraértelmezik a virágos mintát egy sokkal grafikusabb, színesebb módon.
A nyomat, amely a Nina Fleur üvegén található, közvetlen a Ház hétköznapi kollekciójából jön: egy merész és újhullámos motívum, amely a rózsaszín két káprázatos árnyalatában tündököl. Ez az új kiadás örömtelin árasztja magából a kifutók világának szellemét, amely kívül és belül is ugyanolyan csillogó.

Egy új, környezetbarát illat
Ugyanúgy, mint az ez évi Eau de Toilette, a Nina Fleur is egy etikus illat, amely tiszteli a környezetet. Az összetevői 92%-ban természetes eredetűek és részben fenntartható hálózatokból származnak, különösen igaz ez a felelős forrásból származó*
narancsvirágra. Néhány összetevője újrahasznosított, mint például az olasz citrom kivonat, amely a Nina illatok alapját képezi: olyan gyümölcsökből származik, amelyeket az ételforgalmazók méretük, vagy külsejük miatt elutasítottak.
Ezek a citromok nem felelnek meg az élelmiszer piac kinézetre vonatkozó előírásainak, azonban az illatokban tökéletesen használhatóak. Minden részüket felhasználják: a levüket, a héjukat, de még a húsukat is, ami enyhén ínyenc végeredményt biztosít.
Így tehát a citromokat teljes egészükben felhasználják.

Annak érdekében, hogy környezetbarát is legyen, a Nina Ricci úgy döntött, újraértelmezi az ikonikus alma-üveget.
Így most 20%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható anyagból készül.
Természetesen a külső csomagolást is továbbfejlesztették: csak FSC tanúsítvánnyal* rendelkező papírt használnak hozzá – az iránymutató jelzés, amelyről felismerhető, hogy felelős erdőgazdálkodásból származó papírról van szó. Korszerűsített és kimunkált megjelenés, melyhez 100%-ban újrahasznosítható celofán társul.

Nina Fleur, egy új frissesség kibontakozása
A frissen szedett gyümölcsök aromája és egy bársonyos virágcsokor szelídsége: a Nina Fleur a növények igazi életképének megjelenítője, közvetlen és lendületes stílusban átadva.

Az illat friss, pikáns jegyekkel indít, amelyben a ‘Granny Smith’ (zöld)alma keveredik a ragyogó olasz citrommal.
Ezek a robbanó akkordok alkotnak kontrasztot a virágos szívjegyekkel, a narancsvirág elegyével és a nerolival, amiben a természet és az érzékiség eggyé válik. Majd ezeket követi a cédrus, amelyet a pézsma érintése lágyít, ezzel elegáns, fás tónussal átszőve az illatot. A Nina Fleur tulajdonképpen egy virágminta újraértelmezése a Nina Ricci Divatház által: a természet szabad és modern víziója. Az öröm tiszta robbanása.

REFILLABLE – ÚJRATÖLTHETŐ
A Nina környezetbarát csomagolása egy 80ml-es újratölthető üveget tartalmaz.

ECO-DESIGN – KÖRNYEZETTUDATOS CSOMAGOLÁS
Az üveg 20%-ban újrahasznosított üvegből áll (korábbi vásárlók használt üvegei).
Ez szintén 100%- ban újrahasznosítható.

A külső csomagolás mérete lecsökkentett, így kevesebb papír felhasználásával és kevesebb széndioxid kibocsátással készül.
Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező papír biztosítja a fa összetevők fenntartható forrásból való beszerzését.

A CITROM MÁSODIK ÉLETE
Az olasz citrom egy kulcsösszetevő az illatban, amely gyönyörűen szimbolizálja a végbemenő változtatásokat.
A Nina illatokhoz használt esszencia újrafelhasznált: olyan gyümölcsöket használnak hozzá, amelyet az élelmiszerkereskedők méretük vagy küllemük miatt elutasítottak. Ezek a citromok nem jelennek meg az élelmiszerpiacon a külsejükre vonatkozó előírások miatt, azonban ahelyett, hogy eldobnák őket, felhasználják őket az illatokban. A-tól Z-ig a gyümölcsök minden részét hasznosítják.
A levelüket, a héjukat és a gyümölcshúst is, ami egy ínyenc felhangot kölcsönöz az illatnak az ő élénk, zamatos kivonatával.

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Nina Ricci Nina Fleur Edt 30ml – 21 090Ft
Nina Ricci Nina Fleur Edt 30ml – 30 990Ft
Nina Ricci Nina Fleur Edt 30ml – 37 890Ft