Beauty

4711 ACQUA COLONIA Tea Edition

Az illatozó tea igazán különleges élvezetet nyújt, hiszen nincs még egy ital, ami ilyen természetes módon biztosítja a test, a szellem és a lélek jóllétét – és mindezt már kerek ötezer éve. A teaszertartásokkal kikapcsolódhatunk és harmóniát teremthetünk a mindennapokban: az illatos, forró ital az egyéni wellnesspillanatok kiváló kísérője.

A 4711 Parfümház most limitált Acqua Colonia Tea Edition exkluzív kiadással gondoskodik a teakedvelők remek közérzetéről. A két kivételes illatkompozíció, a Green Tea & Bergamot, valamint a Matcha & Frangipani 2020 május végétől kapható a boltokban, illatélménnyé varázsolva az egyéni kikapcsolódás pillanatait.

Az Acqua Colonia kreációi eddig csábító, meleg összeállításokkal tették élvezetessé a hideg évszakot. Az Acqua Colonia Tea Edition limitált kollekciója most először egy egész évre szóló trendtémát dolgoz fel: a teaszertartásokat.
A mindennapok oázisa, amikor megengedünk magunknak egy kis kikapcsolódást, és a különböző teafajták élvezete révén elérjük a belső egyensúlyt. A két új kreáció izgalmas illatkontrasztokkal kápráztatja el viselőit: a Green Tea & Bergamot az összes érzékre ható frissítő, élénkítő illat, melyben az aromásan fanyar akkordok éppúgy megtalálhatók, mint a citrusos árnyalatok. A Matcha & Frangipani változat ezzel szemben az enyhe, jótékony aromát képviseli lágy, érzéki jegyeivel és különleges édességével. 

GREEN TEA & BERGAMOT
A pezsdítő bergamott gondoskodik a zöld tea variációk friss jegyéről. A kreáció így teret enged a aktivitás és az ellazulás játékának, és serkenti az érzékeket: igazi frissítő wellnessillat – a test és a lélek gyengéd ébredéséért! 
Green Tea – élénkítő A zöld teát több ezer éve tisztelik egészségvédő italként a legkülönfélébb kultúrákban – okkal, hiszen valóban már egyetlen csészényi ital elegendő ahhoz, hogy elmeneküljünk a mindennapok rohanásából, és feltankoljunk energiával. 
Bergamot – pezsdítő A bergamott hibridnövényként egyesíti magában az édes citrom és a keserűnarancs pozitív tulajdonságait. A bergamottolaj a viktoriánus kor illata – tiszta, friss, élénk, pezsdítő és kivételesen eredeti. Az üdítő aroma egyszerre élénkíti a testet és a lelket.
4711 ACQUA COLONIA Green Tea & Bergamot 50 ml, 7 705 HUF

MATCHA & FRANGIPANI
A matcha enyhe aromáját fanyar jegyek egészítik ki. A különleges teaváltozat érzékien virágos, az eredmény pedig egy lágy kreáció az elengedés és a lazítás jegyében! 
Matcha – aromás Az őrölt zöldtea-levelekből készülő ragyogó japán ital frissítő hatású, és elősegíti a jó egészséget. Fanyar, de nem keserű, krémes, intenzív, sőt olykor gyümölcsös vagy diós, de mindenképpen aromás – így mutatkoznak meg a hagyományos teafajta ízjegyei. 
Frangipani – lazító A frangipánilevelek ölelő illata fokozza a nőiességet, kedélyjavító és lazító hatású. Érzéki illat, amely pozitívan befolyásolja a hangulatot. 4711 ACQUA COLONIA Matcha & Frangipani 50ml, 7 705 HUF 

A korlátozott kiadású Tea Edition június végétől kapható a Müller áruházakban.