Beauty

4711 Remix Sparkling Island

Egy felejthetetlen nap Mykonos tengerpartján: türkizkék víz, lenyűgöző influenszer-hotspotok és a legújabb DJ-sessionök – egész nap! A bártender átnyújt egy frissen mixelt, jéghideg koktélt, és máris indul a tengerparti buli – másodpercek alatt káprázatosan csillogó bulisziget bontakozik ki körülötted, amely csak úgy lüktet a nyári életörömtől, a vidámságtól és a fergeteges jókedvtől. Mint egy frissítő nyári koktél, úgy adja meg a tökéletes nyaralás érzését gyümölcsös limettajegyeivel az új Remix Sparkling Island. 2023. április közepétől kapható!

A 4711 Remix illatok sikeres sorozata nélkül ma már elképzelhetetlenek lennének az illatszeres polcok. Az életteli nyári koncepciók azt tematizálják, ami a fiatal célcsoportot mozgatja, és ez remekül beválik.
A hangos, nonkonformista és minden kalandra kész illatkollekció 2018 óta követi a fiatal generáció divat-, zenei és tánctrendjeit.
A 4711 Remix több mint illat – életérzés extra frissességgel! És pontosan ez az oka annak, hogy megoszthatjuk a hírt: a korábbi Remix kiadások már „Urban Summer” (2020-as kiadás), „Festival Vibes” (2021-es kiadás) és „Exotic Paradise” (2022-es kiadás) néven érhetők el az adott trendtémáknak megfelelően. 2023-ban a kollekció kiegészül a „Sparkling Island” vizes illatkoktéllal, amely Mykonos türkizkék tengeréhez repít!

Az illatkeverék a limetta, a citrom és a narancs citrusos triójával indít. Mintha csak ébresztőt fújna a következő nyári bulidra! A szívben a zöld alma gyümölcsös impulzusai egészítik ki az illatkoktélt. A frézia és az ylang-ylang virágos jegyei felébresztik a vágyat a türkizkék tenger és a mediterrán nyaralás érzése iránt. Az alapillatban a cédrusfa, az ámbrás fa és a pézsma gondoskodik a kontrasztról és a változatosságról, napcsókolta érzést hagyva a bőrön.
Egy nyári illat a 4711 Remix kollekcióból, amely vizes és citrusos jegyek összjátékával szakít ki a hétköznapokból!

„Egy illat, amely úgy van megalkotva, mint egy pezsgő, frissítő nyári koktél – gyümölcsös limettajegyekkel és vizes vonásokkal a tökéletes, jó hangulatú nyaralásért!”
Alexandra Monet, parfümőr – 4711 Remix Sparkling Island

Eau de Cologne Natural Spray 100 ml, 9.400 Ft*


*ajánlott fogyasztói ár