Beauty

CLEAN parfümök a naturalskin-nél

A NaturalSkin clean beauty elvei nem állnak meg a bőrápolásnál és a sminknél. Idén tavasszal clean parfümökkel bővült a webshop kínálata. Olyan tiszta összetevőkből készült illatmárkák érhetők el itt, amelyek kiemelt figyelmet szentelnek a fenntarthatóságnak, a természetességnek és az állatkísérlet-mentességnek.

Az illatok a legnevesebb parfümkészítő mesterek alkotásai, amelyekben a legújabb megújuló összetevőket ötvözik a régóta használt természetes alapanyagokkal.
Ismerkedjünk meg a csodás illatokkal, újrahasznosítható és környezetbarát csomagolásokkal, alkoholmentes vagy bio-alkoholt tartalmazó formulákkal!

ABEL ODOR
A clean parfümök egyik ikonja, fantasztikus illatok, etikusan előállított formulák és minimalista, modern csomagolás. Ez az ABEL ODOR. A márka küldetése nem kevesebb, mint megalkotni a világ legjobb természetes parfümjét.

BRÛMÉE
A Brûmée-t Dr. Anne-Claire Walch farmakológus alapította, aki az elbűvölő Grasse városában nőtt fel, a francia városka illatos utcáit a 16. század óta a hagyományos parfüméria történelmi otthonának tekintik. Anne-Claire a franciaországi laboratóriumok szakértőivel együttműködve fejlesztett ki egy forradalmi formulát, amely az alkohol helyett az ultra-tiszta vízen alapul. A készítmény emellett a Grasse-ból származó természetes illatokat és a bőrtáplálást biztosító organikus olajokat is felhasználja a durva és szintetikus vegyszerek helyett, így hozzák létre jellegzetes illataikat.

MAISION MATINE
Látványos, felelősségteljes és nagyvonalú illatok – elkötelezett francia
parfümkészítők új generációjának alkotásai.
A MAISON MATINE világa szabad és pimasz, független és kreatív. Minden illat limitált kiadású és a modern, mozgásban lévő világot testesíti meg.