Gourmet

A MAGNUM élmény expressz bemutatja a MAGNUM eddigi legvarázslatosabb ízújdonságait: EUPHORIA és WONDER

Az Élmény Expressz a Magnum új, kényeztető prémium finomságait hozta el: megérkezett a Magnum Euphoria Pink Lemonade és Magnum Wonder Golden Toffee.

Az új ízkombinációkkal a Magnum egyedülálló élményvilágba kalauzol, ahol az ikonikus Magnum jégkrémek az ízek és textúrák új dimenzióit mutatják be, roppanós csokoládéba mártva fedik fel az új ízek és különleges rétegek varázslatos világát. 

Vágyaidtól függően választhatsz – Euphoria vagy Wonder.

A Magnum Euphoria Pink Lemonade új kalandra hív. Fedezd fel játékos éned, és ébreszd fel érzékeid egy málna szorbét körülölelő, frissítő citromos jégkrémmel, amit kívül roppanós, pattogó cukorkával és málnaízű cukorkadarabkákkal meghintett fehér csokoládé borít.
A Magnum Euphoria Pink Lemonade többféle kiszerelésben érhető el, így pálcikás, mini vagy épp poharas kiszerelésben is kipróbálhatod.

A Magnum Wonder Golden Toffee érzékeidet hívja kalandozásra. A roppanós, aranyszínű karamelles csokoládé-burok, karamellizált mandulával lett meghintve, közepén pedig ínycsiklandó karamelles jégkrém bújik meg. 

A Magnum arra ösztönöz, hogy idén nyáron bátran válaszd az ízlésednek legmegfelelőbb élményt, frissülj fel a játékos Euphoriával vagy lépj be az egyedülálló csodák világába a Wonderrel. Bármelyikért nyúlsz is, az élmény magával ragadó lesz.

A felejthetetlen élmény része természetesen az egyedülálló roppanás is, ami mögött a Magnum 35 évnyi szakértelme és válogatott, prémium minőségű összetevők állnak. A jégkrémeket borító egyedi, roppanós csokoládé gondosan válogatott, fenntartható forrásokból származó, Rainforest Alliance tanúsítványú kakaóbabból készül. 

A Magnum hisz abban, hogy minden napra jár egy élmény, hogy érdemes időt szánni arra, ami boldoggá tesz bennünket. Engedd meg hát te is, hogy elvarázsoljon a végtelen lehetőségek világa, ébreszd fel érzékeidet, és indulj el egy izgalmas, élményekkel teli úton, bármerre is vigyen az.

Az új Magnum Euphoria Pink Lemonade elérhető: 

  • 3 darabos multipack,
  • 6 darabos mini multipack, 
  • pálcikás, 
  • poharas kiszerelésben

Az új Magnum Wonder Golden Toffee elérhető: 

  • 3 darabos multipack, 
  •  Pálcikás kiszerelésben

A Magnumról
Kezdetekben, 1989-ben a Magnum volt az első felnőtteknek szánt prémium jégkrém. Ma már a Magnum a világ egyik vezető jégkrémmárkája, amiből évente több mint 1 milliárd egységet értékesítenek.