Beauty

Csobbanj a nyárba a Notinoval!

A nyár már javában tombol és nem csak az idő, de a hírek is egyre forróbbak. Nézzük, hogy mi vár ránk a kánikulában! A hidratálás ebben az időszakban is kiemelten fontos, mind külsőleg, mind belsőleg, hiszen ez a szép és egészséges bőr egyik záloga. Szintén fontos, hogy mindig alaposan megtisztítsuk az arcunk és csak ezután vigyük fel rá a nyári sminket. Ha megkoronáznánk a készülődést az esti szabadtéri programra, bátran használjunk uniszex parfümöket is; ne szégyelljük az illatfelhőt!

A hidratált bőr boldog bőr – gondoskodás külsőleg és belsőleg

A hidratálás a bőrnek és a szervezetnek is kijár, főleg a nyári hónapokban, amikor igencsak magasra tud szökni a hőmérő higanyszála. A folyadékbevitel még sosem volt ilyen stílusos, mint ezzel a gyönyörű, limitált kiadású kulaccsal, amit a végtelen óceán ihletett. A Waterdrop Glass Ocean üvegkulaccsal élmény a folyadékpótlás!

Miután belülről hidratáltuk a szervezetünket, legfőbb ideje, hogy bőrünk külső rétegéről is gondoskodjunk. A Sol de Janeiro termékek emberek millióinak szívébe lopták be magukat szerte a világon. A Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Jet Set tökéletes utazáshoz, így a nyaraláson sem kell nélkülöznöd kedvenc termékeidet. Szeretnél felfrissülni a nap legizzasztóbb óráiban? Erre a legjobb alternatíva az Avène Eau Thermale termálvíz, ami megnyugtatja és regenerálja bőröd a perzselő nappal vívott csata után. 

Smink határok nélkül

A nyár az élet ünnepléséről szól– fesztiválok, vízparti programok a barátokkal vagy egy önfeledt buli a pezsgő nagyvárosi éjszakában. Bármelyik mellett is döntesz, mindig légy önmagad! Ne alkudj meg sem a ruhádban, sem pedig a sminkedben! Viseld ezeket büszkén és ügyet se vess mások véleményére!

Még mielőtt sminkecsetet ragadnál, gondoskodj róla, hogy bőröd friss és tápanyagban gazdag legyen! Ezt a hosszan tartó és minőségi Bobbi Brown Vitamin Base vitaminos sminkalap krémmel könnyedén eléred. Sminked megalapozása után jöhet a ragyogó arcbőr! Ebben egy minőségi alapozó lesz a társad; a Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer folyékony korrektornál nem is találhatnál jobbat, mi esküszünk rá!

Az életben kevés dolog biztos, de az, hogy nincs nyár highlighter és arcpirosító nélkül egyike az örök érvényű igazságoknak! Az első megadja bőrödnek azt a ragyogást, amit megérdemel, a második pedig élettel telivé varázsolja az arcod. A varázslatos ragyogásért használd az ikonikus Estée Lauder Bronze Goddess highlightert, majd pedig a Bobbi Brown Pot Rouge For Lips & Cheeks cream blush krémes arcpirosítót, hogy kifogástalan külsővel vesd bele magad a végtelen nyárba! Na de mi értelme is van a nyárnak színkavalkád nélkül?! Felejtsd el egy időre a neutrális színeket és próbáld ki a merész neon rózsaszínt, zöldet, kéket vagy lilát!
A Lancôme Lash Idôle vízálló szemhéjtusával kedvedre kísérletezhetsz, ha felpezsdítenéd a nyarad!

A még lehengerlőbb hatás eléréséhez ajkaidat is öltöztesd nem mindennapi színekbe!
Mit szólnál a méltán híres MAC Cosmetics branded Squirt Plumping Gloss Stick ajakfényhez? Káprázatos fényt kölcsönöz az ajkaknak, miközben dúsítja is azokat.

Egy illat, megannyi történet. A határtalan szabadság a tökéletes nyári parfümmel kezdődik!

A parfüm többé nem csak a nők vagy a férfiak kiváltsága! Ahány ember, annyi illatpreferencia, így felesleges ragaszkodni a rideg társadalmi beidegződésekhez! Az uniszex parfümök olyan illatokat kínálnak, amelyek nemtől függetlenül ötvözik a kedvenc nyári emlékeid és élményeid.  

Fedezd fel velünk Havannát a NOVELLISTA Vanilla Club élénk illatával, amit Miguel de Carrión regénye ihletett. A parfüm egyből elrepít a helyi utcákra, ahol a levegőben a szabadság és a kubai dohány illata keveredik. Ha életedben egyaránt teret adsz a boldog és szomorú érzelmeknek, BYREDO Lil Fleur illata biztosan tetszeni fog, hiszen épp ezek ihlették! A parfümben tökéletesen megmutatkoznak az élet meghatározó alkotóelemei, mint a bátorság, az őszinteség és a bennünk rejlő potenciál. Az illatot a fiatalok mámorító, vibráló világa inspirálta, ami tele van örömmel, de nehézségekkel is. Aggodalomra semmi ok, a viharfelhők idővel elvonulnak és ismét kisüt a nap. A Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops Eau de Toilette parfüm ezt a tapasztalást sűríti magába. Manapság már olyan világmárkák is gyártanak uniszex parfümöket, mint a Tom Ford. Egyik ilyen illat a TOM FORD Oud Minérale parfüme, amit a sivatag és a tenger találkozása ihletett, szimbolizálva a kalandot és a titokzatosságot, amelyek felfedezésre sarkallják az embert. A Hermés is előállt egy illattal a kalandvágyók számára a HERMÈS Parfums-Jardins Collection à Cythère parfümmel. Ez az esszencia leginkább egy fénnyel teli kertre emlékeztet és egy festői görög szigetre, Kithirára invitálja a képzeletünk, ahol az inspiráció olyan, mint a levegő; mindent átjár.

Újratölthető dezodorok? Még szép!

Természetes, hogy a nyári melegben többet izzadunk, így több dezodort is használunk. Ahelyett, hogy mindig eldobnánk az üres dezodort, használjunk olyat, amit újra lehet tölteni.

Nevével ellentétben a Wild természetes dezodorok nem csak a vadvilág szerelmeseinek kedveznek. Kíméletesek a bőrhöz, csodás az illatuk és egész nap garantálják a frissesség érzetét. Próbáld ki a Wild Jasmine & Mandarin Blossom újratölthető izzadásgátló dezodort és légy megállíthatatlan! A TikTok felületét meghódító Sol de Janeiro is utántölthető dezodorokat kínál és a Sol de Janeiro Rio Deo ’40 aluminum salt-free deodorant szilárd dezodor bódítóan virágos illata meg is hozza a vásárlási kedvet!

Ha nem rajongsz a szilárd dezodorokért, ne aggódj, a Welleda kínálatában biztosan találsz olyan szpré állagú, utántölthető termékeket, amelyek citrusos illata levesz a lábadról! A Weleda Citrus deodorant refill dezodor utántöltő megnöveli kedvenc dezodorod élettartamát, miközben megbolondítja a természet frissítő illatával. Szintén jó megoldás az úgynevezett „roll-on” dezodor, amire a HAAN Margarita Spirit egy remek alternatíva. Kiváló összetételének köszönhetően nem gátolja a természetes testi folyamatokat és segít a bőr megfelelő táplálásában is.

Szentivánéji álom ihlette bőrápolás – peptid-kisokos

Bár a peptidekre csak az utóbbi években vetül reflektorfény, ezek a szinte csodaszámba menő aminosavak már több, mint 50 éve részei a kozmetikumoknak. Ha beépíted a peptideket mindennapi rutinodba, te is könnyedén megélheted a gyönyörű bőrről és ragyogó hajról dédelgetett Szentivánéji álmod!

A magazinok címlapjáról jól ismert makulátlan bőr a Medik8 Oxy-R Peptides face serum arcszérummal csak egy karnyújtásnyira van! Az olyan termékekről sem szabad megfeledkezni, amelyek kombinálják a peptideket és az aminosavakat a még egészségesebb bőrért! Erre kiváló alternatíva a Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Rich éjszakai krém. Talán elsőre meglepő, de még egy sminkalap is nagyszerű peptidforrás lehet. A tökéletesen sima bőr és a hosszan tartó smink érdekében adjunk egy esélyt a Grown Alchemist Anti-Pollution Primer alapozónak!

A peptidek varázslata korántsem merül ki az arcbőr szépítésében, hajápolási termékekben is megtalálhatók. A K18 Peptide Prep demineralizing spray hajszpré még a makacs ásványi lerakódásokat is eltünteti a hajból és visszaadja annak természetes fényét és rugalmasságát. Az Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum vízbázisú szérum intenzíven táplálja a szemöldököt és a szempillát, hatása pedig már négy hét alatt jól látható – egészségesebb és dúsabb megjelenés.