Beauty

Váltsd valóra az álmaidat az új GUCCI FLORA GORGEOUS ORCHID EAU DE PARFUM-mel!

A Gucci Flora új, inspiráló fejezete bontakozik ki a vadonatúj Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum-mel. A napsugarakat idéző, ragyogó üvegben rejlő illat a valóra vált álmok esszenciája. Érezd át a kreatív energiák áramlását a különlegesen friss gourmand illattal, mely nap mint nap arra ösztönzi a nőket, hogy alkossák meg saját fantáziavilágukat, ahol bármi lehetséges. Akárcsak a többszörös platinalemezzel és Grammy díjjal büszkélkedő énekes-dalszerző Miley Cyrus, a Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum is az önkifejezés és az álmainkba vetett hit varázserejét ünnepli.

A GUCCI FLORA ILLATVONAL
Bemutatkozik a Gucci Flora Gorgeous Orchid, mely az eredeti Gucci Flora Gorgeous Gardenia illatot követő Gucci Flora Gorgeous Jasmine és Gucci Flora Gorgeous Magnolia után most új szintre emeli a Gucci Flora illatvonalat.
A Gorgeous Orchid Eau de Parfum a Gucci Flora kollekció legújabb tagjaként a képzelet, a szabadság és a nőiesség erejét testesíti meg. A lélegzetelállító kontrasztokat végigvonultató illat a nők határtalan kreativitását és szabadon szárnyaló lelkét ünnepli.

A Gucci Flora Gorgeous Orchid a természettel szoros harmóniában élő nők esszenciája, akik azáltal, hogy rábízzák magukat az ösztöneikre és a kreatív energiáikra, felfedezik saját teremtő erejüket, és képessé válnak valóra váltani az álmaikat, a valóságot pedig a saját álomvilágukká formálni.

GUCCI FLORA GORGEOUS ORCHID EAU DE PARFUM
A Gucci első ózonos-virágos gourmand illata Marie Salamagne parfümőrnek köszönheti különleges kifinomultságát, aki úgy gazdagította az illatot, hogy közben megtartotta légies
vonzerejét.
A parfümőr innovatív szemléletének eredményeként létrejött Gucci Flora Gorgeous Orchid új
szemszögből mutatja be a vanília konvencionálisan édes illatjegyét. A vanília melegségét éspuha érzékiségét kiemelő ózonos akkord egyszerre légies, akár egy friss levegővétel, és selymes, akár egy csepp éltető víz.

A tökéletes gourmand kompozíciót a vanília orchidea krémes, egy csipetnyi fűszerességgel átitatott virágos jegye fokozza a végsőkig, melynek gazdagságát egy hűsítő szellő üde aromája oldja fel.

AZ ILLATÜVEG
A Gucci Flora Gorgeous Orchid illata mágikus hangulatfokozóként az önmagunk iránti szeretetre
ösztönöz. A napsugarakat vidáman visszatükröző illat üvege magával ragadó, akárcsak a nő, aki viseli. Nap mint nap arra emlékeztet, hogy bármilyen kihívás kerüljön is elénk, a világ korlátlan
lehetőségeket kínál, csak bíznunk kell magunkban és hinni a csodákban. A Vittorio Accornero által megalkotott, ikonikus Flora minta az 1960-as évek óta a Gucci ház ikonja, az önmagunkba és
álmainkba vetett hit erejét hangsúlyozva.

A KAMPÁNY
A Gucci Flora új kampányában a realitás és a fantázia közötti határok elmosódnak, ahogyan
a kreativitásához és saját erejéhez kapcsolódó nő boldog kibontakozását követhetjük végig.
A kampány hátteréül Los Angeles ikonikus tájképe szolgál, ahol a hősnő benső varázserejét
szimbolizáló virágok borítják el a természetet. A kampányfilm azt mutatja be érzékletesen,
ahogyan a valóság és álomvilág közötti kapcsolatot megtestesítő, virágoktól burjánzó alagútban Miley Cyrus vág át merészen, szabadjára engedve kreatív szupererejét és a saját képére formálva útja során a körülötte lévő világot.
A kampány zenei aláfestését Miley multi-platinum slágere, a két kategóriában is Grammy- díjas “Flowers” című dala adja, mely a saját erőnkre való rátalálás és önmagunk szeretetének történetét meséli el. Tökéletes párhuzamot von ezáltal a Gucci Flora Gorgeous Orchid ragyogó, önszeretetre ösztönző illatával, mely melegségével és érzéki frissességével arra az üzenetre irányítja a reflektorfényt, hogy bármire képesek vagyunk, csak hinnünk kell magunkban.

Kreatív igazgató: Sabato De Sarno
Művészeti igazgató: Riccardo Zanola
Művészeti rendező: Lolita Jacobs és Jean-Baptiste Talbourdet-Napoleone
Rendező: Marcell Rév és Jacob Bixenman
Fényképész: Tyler Mitchell, Marius W Hansen
Smink: Thomas de Kluyver
Haj stylist: Bob Recine

Zene
“Flowers”
Írta: Miley Cyrus, Michael Pollack, Gregory Aldae Hein
Kiadó: Columbia Records, Kid Harpoon és Tyler Johnson
Előadó: Miley Cyrus

A kiadás felelőse a Concord Music Publishing, Warner Chappell Music France és Sony Music Publishing.