Fashion

A Helly Hansen FW22 kollekció esőkabátjai a legtrendibbek gardróbjaiban is megállják a helyüket

Nehéz tagadni, hogy egy jó esőkabátra évszaktól és életmódtól függetlenül szükségünk van. Ellenben,ha divatosan öltözködünk, a tökéletes esőkabátot megtalálni a legnagyobb ellentmondás, hiszen ez egy olyan ruhadarab, amelyet inkább funkcionális, mintsem divatos céllal hoztak létre. Talán ezért sem számít sokunk ruhatárjának alapdarabjaként, pedig annak kellene lennie - ha másért nem, azért, mert egyikőnk sem akarja elrontani a remek öltözékét egy munka utáni zápor miatt.

Nekünk viszont ettől nem kell félnünk, a Helly Hansen FW22-es kollekció esőkabátjaiban kényelmesen és védve érezhetjük magunkat, légáteresztőek és láthatósági elemekkel vannak ellátva, miközben divatosak, a merész színek és minták igazodnak a városban folytatott aktív életmódhoz, egyszerre mégis letisztultak, minimalisták és sokoldalúak.

A városi környezet ugyanolyan kiszámíthatatlan lehet, mint a hegyek vagy a tengerek, éppen ezért a márka ugyanazt a technológiát használja városi ruházatában is, mint amelyben a szélsőséges sarkvidéki környezetben dolgozó szakemberek világszerte megbíznak, meglátásaik és tapasztalataik alapján fejlesztették.

Az esőkabátok a márka technikai felsőruházati és sportruházat-kollekció tagjai, amelyet a légáteresztő képesség, a magas láthatóság és a megfelelő védelem szem előtt tartásával terveztek.
Az esős őszi, téli évszakokra megálmodott esőkabátok különlegessége, hogy nem csupán kívülről védenek, hanem melegen is tartanak. A női W Aspire Rain Coat egy hosszú, stílusos, városi esőkabát, amely amellett, hogy szárazon tart, stílusos viselet, bélése pedig 80%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Vízállóságát hozzáadott vegyi anyagokkal történő kezelés nélkül éri el, a könnyű le- és felvételt a 2 irányú
cipzár segíti, míg a biztonság érdekében fényvisszaverő elemekkel egészítették ki.
A kabát 3 árnyalatban érhető el, amely igazodik a Helly Hansen őszi, téli kollekciójának színeihez. A márka nyugtató, ásványi tónusokból és az energetizáló, természetben fellelhető elemekből merített inspirációt – a jáde, a malachit és az ametiszt árnyalataitól kezdve a legsötétebb lucfenyő és a tripla eszpresszóig.

A női és férfi ruhadarabok dinamikus színkombinációkat és hagyományos párosításokat mutatnak be, a megbízható alaptónusok mellett friss színek jellemzik a szezont.
A férfiakra szabott Riggins Ins Rain Coat egy sokoldalú és nélkülözhetetlen modern férfi esőkabát vízálló külsővel és könnyű béléssel, amely minden igényhez igazodik egy hideg, esős napon és a finom részletei teszik igazán naggyá. A belső réteg egy puha, meleg PrimaLoft® Black Eco bélés újrahasznosított anyagokból készült, kapucnija állítható, fényvisszaverő részei a korai sötétedésben való közlekedést könnyítik meg.

W Aspire Rain Coat 75.990 Ft
Riggins Ins Rain Coat 94.990 Ft