Fashion

A #kazarose kampány a mindannyiunkban rejlő női erőt szimbolizálja.

A Kazarose egy egyedi minta, amely a 2023-as tavaszi/nyári kollekcióhoz készült. A vörös rózsák a nőkben rejlő szépséget jelképezik. Az elegancia, a lazaság és az érzékiség szimbólumai. A virágokhoz mély, energikus rózsaszín háttér társul, amely önbizalmat sugároz. Az egyedi dizájn tökéletes a modern nők számára, akik szeretnék kifejezni nőiességüket.

A piros virágokkal és KAZAR logóval díszített rózsaszín cipellők igazán csajos megjelenést kölcsönöznek és garantáltan minden szettet feldobnak! A Kazarose kollekció darabjai közül számtalan fazon megtalálható, kezdve a szolidabb, lapos talpú daraboktól az extravagáns stílusú, magasabb, vékony sarkúakig. Annak, hogy ezek közül melyiket viseljük, csak ízlésünk szabhat határt.

EVENING: Az Evening táska egy olyan jellegzetes modell, amely egy puha felhőre emlékeztet minket. Hordhatod kézben vagy akár a válladon is viselheted a hozzá tartozó lánccal.
A minimalista, mégis feltűnő táska csodás kiegészítője lehet az alkalmi és hétköznapi ruháknak is.

APASZKA: Az élénk, intenzív színű selyemkendők bármilyen öltözetet feldobnak, különösen a klasszikus, egyszínű szetteket. Az anyag kellemes tapintású és rendkívül kényelmes viselet. Csak rajtad múlik, hogy sálként, a táskádra kötve, hajgumiként vagy fejdíszként viseled.