A Hilltop az a márka, amely különlegesen friss, illatos tételeivel hódítja meg a borbarátokat és a kezdő borfogyasztókat egyaránt. Az a minőség, amely külföldön aratta első sikereit, majd új színt hozott a rendszerváltás után egyre izgalmasabbá váló hazai borpalettára. Az a szemléletmód, amely három évtizedes tapasztalatát és a hely szellemét ötvözve formál ízlést és teremt kultúrát.
Mitől lesz egyedi?
Az eszményi Neszmély adottságait híven tükröző 9 tagú borcsalád születésének műhelytitkairól és a Hilltop történetéről a nemzetközi elismerésekkel díjazott borászat alapítói, Keresztury Éva és Kamocsay Ákos mesélnek. A hatrészes videósorozat a legfontosabb értékek és minőségek mentén rajzolja meg a márka portréját. Szó esik a BÁTORSÁGról, ami ahhoz kellett, hogy kicsiben kezdve, mégis nagyban gondolkodva meghonosítsák hazánkban a világszemléletet: a FRISSESSÉGet. Megtudhatjuk, hogy miként lehet megőrizni a Hilltop tételek különlegességét adó ILLATOKat, vagyis, hogy lehet átmenteni a szőlő jellegét, sőt lelkét a palackba, majd pohárba.
Ízlést formálni szívvel-lélekkel
Kiderül az is, hogy mindennek az ESSZENCIÁját az a tudatosság adja, amivel mindezt sikerül közelebb hozni a fogyasztókhoz, hiszen a közös nevező megtalálásához egy nyelvet kell beszélni. A Hilltop tehát nemcsak a borválasztásban kíván segíteni, de a borértővé válásban is. A borértő pedig kíváncsi, ezért mindig kicsit a részévé szeretne válni az alkotói folyamatnak. Annak a HARMÓNIÁnak, amit a természettel való együttműködés jelent, és annak a TAPASZTALATnak, amit a borász mondhat magáénak, aki azt is elárulja, hogy – túl az 50. szüreten – mitől érzi magát teljesnek és mit jelent számára a motiváció.
Íme, a „kóstolósor”:
1.videó: Bátorság
2.videó: Frissesség
3.videó: Illatok
4.videó: Esszencia
5.videó: Harmónia
6.videó: Tapasztalat
Még több információt itt találsz: www.hilltop.hu