Beauty

A nyár legnagyobb dobása: megérkezett a „glass skin” szuper szérum

Jelenleg talán az egyik legnagyobb őrület a szépségpiacon az úgy nevezett „glass skin” hatást elérni a különböző arcápolási termékekkel vagy éppen smink trükkökkel. Részben ezzel a céllal indította el a Sugarbird csapata is a legújabb Beauty Concept termékük kifejlesztését. Ha meglátod a P.G.S. szérum hatását, azonnal ki akarod próbálni, de miután elolvasod cikkünket, már meg is akarod venni. Most minden kiderül a Sugarbird legújabb szuper termékéről és annak hatékony hatásairól.

Bár a beauty trendsetterek számára biztosan nem idegen, mi mégis azzal kezdjük, hogy mit is jelent pontosan a „glass skin” bőr. Alapvetően egy olyan kifejezés, amit az olyannyira tiszta és hidratált bőrre használunk, amin a fény visszaverődik az arcról és létrehoz egy gyönyörű üvegszerű, ragyogó és csillogó látszatot. A lényege, hogy tökéletesen tiszta, egészséges és hidratált arcbőrt kapjunk. Ezt pedig most megkaphatjuk a Sugarbird legújabb Beauty Concept termékétől, a P.G.S. (Pearl Glass Skin) szérumtól. Természetesen a népszerű divatmárka ügyelt arra, hogy mindezek mellett ragyogást fokozó anti-aging összetevőkkel hozza létre az a francia partner laboratórium a szérumot, ahol kifejlesztésre került a többi Sugarbird Beauty Concept termék is korábban. A szérummá olvadó szatén gyöngyök biztosítják tehát azt az egészséges és ragyogó bőrt, amire minden nő vágyik, főleg a forró nyári napokon.

„A P.G.S. anti-aging összetevőkkel kiegészülve egy igazán különleges, úgynevezett gyöngyház effekt szérum, amely tényleg azonnal finom csillogást eredményez a bőrnek. Az algákból és zabpehelyből származó, valamint feszesítő hatóanyagokból álló gél és gyöngy egyvelege felvitelekor szérummá olvad, együttes hatásuk pedig ragyogóvá teszik az arcszínt. Úgy is mondhatnám, hogy feltárul a bőr szépsége. Kifejezetten tudja még fokozni a „glass skin” hatást az, ha a P.G.S. szérumot az arany vagy a Spider arcmaszkunkkal kiegészítve használjuk. Garantáltan csodálatos érzés, hogy lesz fénye, lesz színe az arcunknak, főleg a forró nyári időszakban, amikor valljuk be, nem igazán van kedvünk sminkelni. Azonban, ha mégis a make up mellett döntenénk, a P.G.S. szuper bázisa lesz a sminknek, mivel nem ragad és azonnal vihetjük is fel a pirosítót vagy bármit. Az illata pedig isteni. Én tényleg imádom ezt a szuper szérumot és alig várom, hogy sokatokat elkapja a P.G.S. láz!” – mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa.

Szuper hír, hogy bár limitált darabszámban, de a P.G.S. szérum már elérhető a www.sugarbird.com weboldalon és aki most vásárol, az ajándékba kap egy Spider arcmaszkot is. Teszteljük a nyár sláger szérumját és adjuk át magunknak a „glass skin” ragyogásnak!