Lifestyle

Ajándékozz idén szabadságot és biztonságot!

Mindjárt itt a karácsony, és egyfolytában azon gondolkodunk, hogy megtaláljuk-e a legjobb ajándékokat a gyerekünknek. A modern kor gyermekei számára ez egyáltalán nem könnyű: legyen "cool", legyen hasznos és lehetőleg 15 percnél tovább érdekelje. Mi lenne, ha a digitális világgal való találkozás első élményét adnánk, ami ráadásul biztonságos és élvezetes is?

Az Xplora gyerekeknek kifejlesztett okosórája, az X5 Play tökéletes választás lehet ajándékként: az óra előnye, hogy miközben a gyerekünk nagyobb szabadságot kaphat és önállóbbá válhat, közben az egész család megtapasztalhatja a megnövekedett biztonságérzettel járó nyugalmat.

Az Xplora X5 Play okosórával a gyermekünk hívásokat kezdeményezhet és fogadhat, de csakis az előre jóváhagyott kapcsolatokkal, a GPS funkció segítségével pedig valós időben láthatjuk pontos tartózkodási helyét. Szülőként lehetőségünk van biztonsági zónák beállítására is. Vészhelyzet esetén a gyermek megnyomhatja az SOS gombot, így azonnal segítségére siethetünk, hiszen a szülői alkalmazásban láthatjuk a pontos helyét.

A magyar menüvel is rendelkező órával lehet fotózni és rövid videókat készíteni, ugyanakkor a készülék sem közösségi média, sem internet lehetőséget nem ad – ezzel biztosítva, hogy gyermekünk ezeken a felületeken minél kevesebb időt töltsön.

A szabadban töltött aktivitást viszont nagyon is díjazza: az óra kis felhasználója 1000 lépésenként egy érmét kap. Az összegyűjtött érmeit az Xplora Goplay platformján keresztül beválthatja ajándékokra, szolgáltatásokra, jelvényekre, adományozhatja jótékonysági szervezeteknek, vagy akár barátaiknak is.

Idén legyen hasznos a karácsonyi ajándék! Elérhető: Telekom.hu  Ár: 59 800 Ft