Active

Álomalak könnyedén: DoHoop® karika

Neked is gondot okoz a has és a csípő tájékán lerakódott zsírréteg? Sajnos tudjuk, ha egyszer megjelenik, nehéz megszabadulni tőle. Sokszor hiába a diéta, nagyon makacs, így is ragaszkodik hozzánk.

Emlékszel, amikor gyerekként jókedvűen, nevetgélve hulahoopoztál? Van egy jó hírünk!
A hulahoop karika veled együtt felnőtt és megkomolyodott.
Fejleszti az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt és eközben formálja az alakodat! Napi pár perc DoHoop® használatával könnyedén elérheted az álomalakot. Láttad az Instagramot? Czippán Anett, Bódi Sylvi, Horváth Cintia és Horváth Csenge is már a DoHoop® karikával nyomják az alakformálást.

Nincs időd eljárni edzőterembe? Nem is kell, a DoHoop® karikát otthon bármikor előkaphatod, akár a kedvenc sorozat nézése közben is. Ha régen kék és zöld voltál a hulahoopozástól, most már ettől sem kell tartanod, hiszen a DoHoop® különleges habszivaccsal van borítva. Ez nem csak egy játék most már, hanem egy komoly sporteszköz, mely formázza, erősíti a has-, a fenék és a hátizmokat, fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt és az ízületeket sem terheli. Napi pár perc karikázás és 4 hét után látni, érezni fogod a különbséget. Szóval nincs több kifogás, karikázásra fel!

A DoHoop® hulahoop karikának jelenleg 6 fajtája van, így mindenki
megtalálhatja a számára legideálisabbat:

  • Kezdő 
  • Haladó 
  • Turbó 
  • Limitált kollekció – “Pinky” 
  • Támogatói 
  • Be Creative!

DoHoop®kezdőknek:
Már nem is emlékszel rá, mikor hulahoopoztál utoljára? Nem gond, válaszd a kezdő DoHoop®karikát.
Az egyedi, innovációs, saját fejlesztésű 1 kg súlyú nehezített karikát kimondottan kezdők számára tervezték. Tökéletes azoknak akik, ismerkednek a DoHoopozással®, még soha, vagy nagyon régen hulahoppoztak, illetve bizonytalanok a karika használatát illetően. A vastag habszivacs bevonat miatt az ütések okozta sérüléstől sem kell tartani. Körülbelül fél év aktív használat után érdemes áttérni a középhaladó karikára.

DoHoop® haladóknak:
Ha legalább már fél éve pörgeted a karikát és rutinos vagy a használatában, ideje váltanod. Jöhet a haladóknak készült DoHoop®. Ez vékonyabb habszivacs réteggel rendelkezik (0,5 cm), ezáltal nagyobb nyomást gyakorol a has körüli izmokra, fokozva az edzés hatékonyságát.

DoHoop®turbó:
Esküvőd lesz, vagy egy álomnyaralásra készülsz és gyorsan szeretnél formálódni, de nincs sok időd? Válaszd a turbó változatot! A többi karikákhoz képest jóval rövidebb, eltérő vastagságú szelvényekből áll, így erőteljesebben hat a has körüli izmokra.
A zsírpárnákat jól megdolgozza, hiszen sokkal intenzívebben mér körkörös nyomást ezekre.Egyedi, innovációs, saját fejlesztésű 1 kg súlyú nehezített karika felváltva tartalmaz eltérő vastagságú (0,5-1cm) és rövid szelvényeket, ezáltal nagyobb nyomást gyakorol a has körüli izmokra, fokozva az edzés hatékonyságát.

Pinky – limitált kollekció
Lógj ki a sorból és legyél egyedi! Választ a csajos Pinky karikát. A limitált kollekció újabb darabja “Pinky”, egy igazán belevaló, extravagáns karika. Mindössze néhány darab érhető el belőle! A “Pinky” karika azok számára ajánlott, akik legalább fél évig aktívan pörgették a kezdő DoHoop® karikát, illetve már rutinosak a nehezített karika pörgetésében. A kezdő karikával szemben a haladó vékonyabb habszivacs réteggel rendelkezik (0,5 cm), ezáltal nagyobb nyomást gyakorol a has körüli izmokra, fokozva az edzés hatékonyságát.

Támogatói karika
Szeretsz jótékonykodni? Velünk ezt is megteheted, ha a támogatói DoHoop®mellett döntesz. Megvásárlásával 1000 Ft-ot adományozunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola részére. Nem csak Te érezheted magad jól, másokon is segítesz ezzel.

Be Creative!
Légy kreatív és állítsd össze az ízlésednek és a kedvednek megfelelő karikát.
Így egy igazán egyedi sporteszközzel valósíthatod meg az alakformálást.
Lepd meg a barátnődet vagy a párodat is vele, szuper ötlet ajándéknak is.

Hatásosabb alakformálás: Hooptimafitness krém 
Ez az egyedülálló zsírégető krém kifejezetten a DoHoop® karikázáshoz ajánlott.
Hulahoppozás előtt, ha bekened a kívánt testrészedet ezzel a csodakrémmel,
felgyorsíthatod alakformálásod hatékonyságát!
Edzés előtt a narancsbőrrel érintett, valamint a zsírégetésre szánt testrészek bemasszírozására, tekercselésére használható.
Használati útmutató:
Masszírozd a krémet a bőrbe! A műveletet végezd el legalább naponta kétszer, vagy a DoHoop® edzés előtt, így fokozva a termék hatékonyságát!
Miért fog segíteni?
A krémben található koffein kivonat fokozza a vérkeringést, míg a zöld tea és az
acetilkarnitin segíthetik a zsírok és salakanyagok elszállítását a kötőszövetből.
A zöld tea antioxidáns hatású, az uborka kivonat pedig serkentheti a kollagén termelést. A rozmaring olaj feszesít, valamint a készítményben található további növényi olajok gondoskodnak a bőr hidratáltságáról és puhaságáról.

A DoHoop®karikák árai:
Kezdő: 22 990Ft
Haladó: 24 990Ft
Turbó: 23 990Ft
Limitált kollekció – “Pinky” : 24 990Ft
Támogatói: 21 990Ft
Be Creative! : 27 990Ft
Hooptimafitness krém:5990 Ft