Beauty

Bemutatjuk a Sleepy termékcsalád legújabb tagját… a valaha volt legkényeztetőbb arcpakolást!

Mark Constantine, a Lush társalapítója, évek óta kutatja a pihentető alvás titkát, ez ihlette ezt a pompás pakolást is. A Beauty Sleep-et több, mint egy éve finomította és személyesen tesztelte Helen Ambrosen-el együtt.

Vegyél egy forró fürdőt, és használd ezt az arcpakolást, hogy úgy tudjál aludni, mint a tej.
MARK CONSTANTINE,LUSH TÁRSALAPÍTÓ ÉS TERMÉKFELTALÁLÓ

Beauty Sleep
Arc-, és testpakolás
4990 Ft / 125g

Amiből az álmok születnek. Regeneráló olajok és rengeteg gyógynövényes tudás a békés éjszakákért és a selymesen sima bőrért. Gyógynövényalapú gél friss kókuszemulzióban, benne lenmaggal, ökörfarkkóróval, bőrnyugtató mézzel, valamint a citromverbéna és az orvosi macskagyökér álmosító hatású párosával. A mézes kivonathoz használt méz a brazíliai Casa Apis szövetkezettől származik, akik rengeteget tesznek a régió méheiért és a regenerációért. A keverékre a koronát egy csepp Gorgeous, a Lush legkitűnőbb arckréme teszi fel.
A levendula- és a tonkaabszolút nyugalommal vesz körbe.

Hogyan használd: Távolítsd el alaposan sminkedet mosd meg arcodat. Engedj egy forró fürdőt, tegyél be valamilyen lazító zenét, és vidd fel a tiszta bőrödre ezt a csodás arcpakolást. Dőlj hátra, hagyd 10 percig bőrödön és csak pihenj! Lélegezd be a neroli illatát, és hagyd dolgozni az orvosi macskagyökeret és a citromverbénát.

Tedd össze lefekvés előtti rutinodat a Lush Sleepy termékcsalád segítségével a nyugodt alvásért. Tippekért kattints ide.