Beauty

Diadalban született: az új BOSS Bottled Triumph Elixir

2024. áprilisában a BOSS Bottled illatcsalád új limitált kiadású taggal bővül: a BOSS Bottled Triumph Elixir magas koncentrációjú, intenzív illata a futballjátkosokból áradó szenvedélyt és energiát testesíti meg.

Friss illat egyedi intenzitással
A BOSS Bottled Triumph Elixir lenyűgöző illatát Suzy Le Helley-vel szoros együttműködésben alkotta meg a legendás mester parfümőr, Annick Menardo, akinek az eredeti, ikonikus BOSS Bottled illatot is köszönhetjük, mely 2023-ban ünnepelte 25. születésnapját. Az új, limitált kiadású BOSS Bottled Triumph Elixir a dicsőség káprázatos világába kalauzol, ahol a szenvedélyt és a sikert ünnepli. Energizáló illatában a BOSS Bottled Elixir különlegesen gazdag karizmája és a magával ragadó frissesség találkozik.

Az új, magas koncentrációjú illat egyedi intenzitást rejt magában: az Elixir erejéhez felemelően élénk aroma és vibráló energia társul. Az ámbrás illat a viola levelek merészségét állítja kontrasztba a vetiver esszencia fás szívjegyével és a pacsuli esszencia földes alapjegyével.

A BOSS-férfi magabiztossága, sebezhetetlensége és ambíciója
Az azonnal felismerhető, ikonikus BOSS Bottled illatüveg fényes mélykék, lakkhatású textúrája tükrözi a Triumph Elixir intenzitásának és frissességének izgalmas kettősét. Elegáns jégarany kupak teszi még hangsúlyosabbá a BOSS Bottled Triumph Elixir üvegébe zárt magabiztos férfiasság esszenciáját.

A diadal elixírje
A BOSS Bottled Triumph Elixir inspiráló kampányát a diadal érzése lengi körül. Az illat arca három ikonikus, nemzetközileg is elismert futballjátékos – Eduardo Camavinga, Phil Foden, and Kai Havertz –, akik milliók szívét hódították meg tehetségükkel, odaadásukkal és rendületlen kitartásukkal. Ezek a különleges atléták a sikerhez vezető út és a győzelem esszenciáját testesítik meg, ahogyan a BOSS új limitált kiadású illata is.

A kampány “Diadalban született” szlogenje az egység erejére és a csapatmunkára irányítja a reflektorfényt. A futballjátékosok diadala ugyanis nemcsak a sportsikerekről szól, hanem arról a küzdelemről is, amelyet nap mint nap folytatnak azért, hogy saját útjukat járják. A BOSS Bottled Triumph Elixir hűen tükrözi a BOSS-ként élő férfi útját saját belső fényének megtalálásában.

Hugo Boss Bottled Triumph Elixir Edp 50ml 42.390 Ft
Hugo Boss Bottled Triumph Elixir Edp 100ml 56.390 Ft

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.Elérhető: 2024. áprilisától

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magánparfümériákban és a lovebrands.hu oldalon