Fashion Új!

Dobd fel az ünnepeket a Reserved-del!

Mit viselj idén a családi, baráti összejöveteleken? A “Christmas Dinner” kollekcióban olyan stílusos outfit összeállításokkal készültek a márka tervezői, melyek tökéletesen megfelelnek majd ezen ünnepi alkalmakkor, az inspiráció pedig a jelenlegi globális helyzet, amely nagy hatással volt a legújabb trendekre és hangulatra, mint “új valóság”, illetve az igény a kifejezetten kényelmes, ám különlege és időtlen darabokra, melyek tökéletesek a karácsonyi vacsorához - valami, lezser, akár egész napra. Az ünnepnek még nincs vége, irány beszerezni a legmenőbb darabokat!

A ruhák, melyek a második bőrünkké válnak – amiket legszívesebben sosem vennénk le. Ez a mi válaszunk a „maradj otthon” trendjére.  Fő inspirációnk ehhez a kollekcióhoz egy gyönyörű köntös, amit reggeltől estig hordhatunk. A pihe-puha, kényelmes bársony és a gyűrődés mentes szatén biztosítja a kényelmes érzését egész nap, fényes anyaguknak köszönhetően pedig tökéletes karácsonyi és ünnepi viseletként is. Párnázott vállú felső és egy csinos nyaklánc, finom és természetes színek, melyek megnyugtatnak és felemelik a lelkünket, kiegészítve a mély fekete és arany részletekkel, ami tökéletesen illik az „otthon is csinosan” trendjéhez.

A kollekció darabjai feltűnőek, de ugyanakkor letisztultak, így az ünneplés is kényelmes bennük. Nőies és légies sziluettek, dekoratív rojtok és marabu tollak, fodrok és finom csipkék teszik a mindennapos viseletet alkalmi darabokká.

Érezd magad különlegesnek az ünnepek alatt!