Beauty

Dove Powered by Plants: egy olyan világ számára, ami újra felfedezi a növények erejét

A természetes, növényi eredetű szépségápolási termékek kategóriája az egyik legvitatottabb a szépségápolásban. Valójában sok fogyasztó úgy gondolja, hogy a „természetesre” való áttérés elkerülhetetlen kompromisszumot jelent a hatékonyság terén: egy felmérés szerint a nők 76%-a gondolja úgy, hogy a természetes/organikus kozmetikumok nem olyan hatékonyak, vagy bizonytalanok a hatékonyságukat illetően.

Ha pedig a termékek jól működnek, megkérdőjelezhetjük, hogy valóban olyan „természetesek-e”, mint állítják: minden  negyedik ember úgy gondolja, hogy a természetes/organikus szépségápolási  termékek egyáltalán nem olyan természetesek, mint azt állítják róluk.2

A Dove hiszi, hogy egy természetes termékcsalád valóban működhet – ezért  megalkotta az ÚJ Dove Powered by Plants termékeket.  

A Dove megragadta a növények hihetetlen megújító erejét, és ötvözte szépségápolásban szerzett szakértelmével, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas almárkáját, amely láthatóan segít megújítani a bőrt. Minden termék legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz és mégis hatékony, mint például a természetes öko-spray dezodor 24 órás hatással.  

És persze mindezt nem csak szavakkal bizonyított: a Dove az egyik legnagyobb szépségipari márka a világon, ami megkapta a  szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést, így biztos lehetsz benne, hogy minden Dove Powered by Plants termék vegánok számára is alkalmas, majdnem teljes egészében növényi eredetű és fenntartható  forrásból származik.  

Új lehetőségek a láthatóan megújult bőrért
A Dove Powered by Plants elkötelezett a láthatóan megújult bőr iránt.
Ez azt jelenti, hogy bőröd tápláltságában és ragyogásában lenyűgöző eredményeket
érhetsz el.
Tudjuk, hogy a fogyasztók természetesebb termékekre vágynak,de gyakran csalódnak a természetes termékek által nyújtott érzésben és teljesítményben” – mondja Lauren Laird, a Dove globális kutatási és fejlesztési igazgatója.
„Ezért évek óta azon dolgozunk, hogy egy olyan természetes eredetű összetevőkből álló termékcsaládot fejlesszünk ki, amely valóban hatékony. A Dove Powered By Plants egy olyan termékcsalád, amely valóban természetes módon nyújt csodálatos ápolást, miközben a használata is élvezetes.”

Ennek a növényi eredetű hatékonyságnak a biztosítása érdekében a Dove korszerű megközelítést alkalmazott a növényi eredetű hatóanyagokról alkotott filozófiájában.
Több, mint 35 kulcsfontosságú növényi kivonattal dolgoztak, melyeket több ezer összetevő vizsgálata után választottak ki a lehető legjobb eredmény eléréséért.
Ezek között található néhány ismerős összetevő, mint a kókusz és az aloe – és újabbak is, mint a karragén kivonat és a ricinus. Ahelyett, hogy olyan alap formulákhoz ragaszkodnak, melyek nem érnék el az elvárt eredményeket vagy a legmagasabb szintű termékbiztonságot, néhány esetben megengedték, hogy a formula tartalmazzon kis mennyiségű szintetikus összetevőt, ami összhangban működik a növényi összetevőkkel.

Tudomány a természet erejével
A Dove Powered by Plants termékcsaládnak lenyűgöző hatása van a testre és a bőrre – néhány termékben ötvözték a tudomány és a természet erejét, hogy valami igazán különlegeset hozzanak létre.

A Powered by Plants tusfürdő a tudomány és a természet ötvözetének egy újabb hamisítatlan eredménye. Egy könnyű olaj, amely luxus érzetű krémes habbá változik, tisztítja és táplálja a bőrt, 50%-ban természetes hidratáló összetevőt tartalmazó növényi alapú tusfürdő, mely segít puhává és sugárzóan ragyogóvá tenni a bőrt.

A Powered by Plants dezodorok mindegyike hihetetlen arányban, 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, formulája gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez és puha, selymes érzést biztosít és 100%-ban természetes illatanyaggal készülnek.
Golyós dezodoruk a Dove első organikus dezodora. Megalkották az öko-sprayt is – az ELSŐ növényi alapú természetes levegő(nitrogén) által hajtott aeroszolt, amely új távlatokat nyit a természetes dezodorok jövője felé. A könnyű és gyengéd adagolásnak köszönhetően használata finom és kíméletes érzés, mégis hatékony és gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez.

Illatanyagok, csomagolás és textúra
Az illatok és a textúrák a Dove törődésre épülő szemléletének nélkülözhetetlen részét alkotják. Éppen ezért elengedhetetlen volt, hogy a Dove Powered by Plants használata élvezetes is legyen. Az illatok és textúrák könnyű, légies krémekkel, mindezeket pedig kellemes meleg, zöld illattal, tiszta, 100%-ban természetes illóolajok felhasználásával készültek.

A három különböző illat középpontjában más ápoló növényi kivonat áll:

 • Geránium, ami bőrmegújító hatásáról ismert
 • Gyömbér, ami bőrfiatalító hatásáról ismert
 • Eukaliptusz, ami arról ismert, hogy segít kisimítani és ragyogóvá tenni a bőrt

Csomagolásaikkal is igyekeznek segíteni a környezet védelmét. A Dove elkötelezett a műanyaghulladék csökkentése iránt (így a márka éves szinten több, mint 20.500 tonnával kevesebb szűz műanyagot fog felhasználni,) és ennek megfelelően a Powered by Plants-hez is újrahasznosított műanyagból készült flakonokat használ (ahol ez kivitelezhető), az öko-spray dezodorokat pedig természetes levegő (nitrogén) hajtja.

DOVE POWERED BY PLANTS – SZÁMOKBAN

 • A kínálat minden terméke legalább 98%-ban természetes eredetű
  összetevőket tartalmaz
 • Több, mint 35 természetes összetevőt választottunk ki, amelyek kiváló
  tápláló tulajdonságaikról ismertek
 • Minden Dove Powered by Plants illatanyag 100%-ban természetes illóolajokkal készül
 • A szintetikus összetevők sosem tesznek ki 2%-nál többet a teljes formulában
 • A növényi alapú tusfürdőnk kivételesen magas, 50%-os arányban tartalmaz természetes hidratálót Az új, növényi alapú golyós és öko-spray dezodorok 99%-ban természetes eredetű összetevőkből állnak és így is 24 óráig hatékonyak
 • A Dove Powered by Plants csomagoláspolitikája része a Dove műanyag-hulladék csökkentése iránti folyamatos elkötelezettségének, mely szerint a márka a jövőben évente 20.500 tonnával faragja le a szűz műanyag felhasználását.

Javasolt fogyasztói árak

Tusfürdők
Dove Powered by Plants tusfürdő geránium illattal 250ml, 1499 Ft
Dove Powered by Plants tusfürdő eukaliptusz illattal 250ml, 1499 Ft
Dove Powered by Plants tusfürdő gyömbér illattal 250ml, 1499 Ft

Dezodorok
Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor geránium illattal 75ml, 1599 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor eukaliptusz illattal 75ml, 1599 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor gyömbér illattal 75ml, 1599 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor geránium illattal 50ml, 1599 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor eukaliptusz illattal 50ml, 1599 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor gyömbér illattal 50ml, 1599 Ft

Források: Lead: Mintel Natural, Organic and Ethical Toiletries (Mintel: Természetes, organikus és etikus kozmetikumok) – Egyesült Királyság – 2017. dec. 2https://www.statista.com/statistics/607892/attitudes-towards-natural-and-organic-personal-care-products/ 

A Dove téli újdonságát láttad már? Klikk: