Beauty

Elixír a fiatalosabb és szebb arcbőrért

Az életkor csak egy szám! Miért ne nézzünk ki és érezzük magunkat negyven után is fiatalnak? Egészséges életmóddal és a megfelelő bőrápolással menni fog. A NIVEA ezért megújította Hyaluron Cellular Filler termékcsaládját, és egy újdonságot is bemutat: a szérum esszenciát bőröd nagyon fogja szeretni.

A modern nő 40 felett is teljes fordulatszámon pörög és nem köt kompromisszumokat. Élvezi az életet, aktív a kapcsolataiban, a családdal és a barátokkal. Karriere van, sportol, fontosnak tartja az egészséges életmódot, emellett pedig mindig természetes és gyönyörű akar lenni. Miattuk helyezte a NIVEA új szintre az anti-age arcápolást: a megújult Hyaluron Cellular Filler termékcsaláddal.
Ez a prémium arcápoló termékcsalád támogatja a bőrsejtek megújulását és növeli a saját kollagén termelését. Eredmény? A bőr napról napra feszesebb lesz, a ráncok kevésbé látszanak, és a külsőnk fiatalabb benyomást kelt.

A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád újdonságai
Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a fiatal bőr sejtjei élettel telibbek és gyorsan regenerálódnak. A kor előrehaladtával a sejtmegújulás folyamata lelassul, és megjelennek az első ráncok. Egyúttal csökken a hialuronsav és a kollagén termelődése, így a bőr megereszkedik. A megújult NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsalád ezért, amelyről tudományosan bebizonyították, hogy javítja a bőrsejtek regenerációját, hialuronsavat és kollagéntermelést serkentő Collagen Booster formulát tartalmaz, amely 24 óra alatt 33%-kal javítja a sejtmegújulást és 7 nap alatt 24%-kal növeli a kollagéntermelést. Az eredmény: feszesebb kontúrok, kevesebb ránc és láthatóan fiatalosabb arcbőr. Minden nappali krém tartalmaz továbbá UVA és UVB szűrőt, ezért védelmet nyújt a napsugarak káros hatásaival  szemben, emellett a virágzó magnólia fantasztikus illatával csábít.

hogyan hatnak a bőrre a kulcsösszetevők?

Hialuronsav
Testünk fontos természetes eleme, képes magába zárni a vizet, így hidratálni. Ahogy öregszünk, a bőrben csökken a hialuronsav termelődés, aminek következtében elmélyülnek a ráncaink. A NIVEA ezért a Hyaluron Cellular Filler termékcsaládban ún. rövid láncú Micro-Hyaluron-t használ, amely képes eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, és ezzel belülről segíti a ráncok feltöltését.

Kollagén
A kollagén a kötőszövetben található fehérje, amely elsősorban a bőrfeszességért felelős. A bőrsejtek természetes kollagénszövetet termelnek, ám a felnőttkorban elkerülhetetlen öregedés során a kollagéntartalom évente egy százalékkal csökken, így a bőr idővel jobban és jobban megereszkedik. A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád minden tagja ezért speciális Collagen Boostert is tartalmaz. Ez a különleges „kollagénserkentő“ segít a sejteknek úgy viselkedni, mintha fiatalabbak lennének, és ezért több kollagént termelnek. A NIVEA széleskörű kutatása megmutatta, hogy a Hyaluron Cellular Filler termékcsalád tagjainak használata akár 7 nap után feszesebbé teszi a bőrszövetet, aktiválja a sejteket és 24%-kal növeli a kollagéntermelést.  

A termékcsalád

Hyaluron Cellular Filler Feszesítő nappali arckrém
– 15-ös faktorszámú UVA és UVB védelemmel támogatja a nap káros hatásai elleni védekezést.
– Elősegítheti a ráncok csökkenését észrevehetően feszesebb, fiatalosabb lesz a bőr
– Az ápoló formula gyorsan felszívódik és intenzíven hidratál, a bőr puha és selymes lesz.

Hyaluron Cellular Filler Feszesítő Éjszakai Krém
– Elősegítheti a ráncok csökkenését, a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz.
– A gazdag formula gyorsan felszívódik és intenzíven hidratál.

Hyaluron Cellular Filler Feszesítő Szemkörnyékápoló
A 40+ éves nők szemkörnyék ápolási igényire tervezett bőrfiatalító éjszakai szemránckrém rendszeres használata rövidláncú hialuronsav, magnólia kivonat és kreatin tartalma segítségével felgyorsítja a bőr természetes regenerációs képességét. Könnyű formuláját kifejezetten a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására fejlesztették. Intenzíven táplálja és felfrissíti a szemkörnyéki bőrt, elősegítheti a szem alatti finom ráncok csökkenését.

Hyaluron Cellular Filler Feltöltő Szérum Gyöngyök

A hatékony gyöngy formula KOLLAGÉNSERKENTŐT, KREATINT és a NIVEA Cellular arcápoló termékcsaládon belül a LEGNAGYOBB KONCENTRÁCIÓJÚ HIALURONSAVAT tartalmazza. Segíti a bőr regenerálódását, serkenti a kollagéntermelést és támogatja a harcot az arcbőr öregedésének jelei ellen. Ideális kiegészítése a nappali és éjszakai arcápolásnak a hatékonyabb hatás elérése érdekében és kiváló sminkalap.

A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád újdonsága: szérum esszencia


Hyaluron Cellular Filler Boosting Essence

A szérum ultra könnyű összetétele aktiválja a sejteket. A hialuronsav-mikromolekulák és a 20% glicerin mélyen hidratálja és felfrissíti a bőrt. Gyorsan beszívódik, kitölti az arcbőrt és felkészíti a további ápolásra. Az eredmény: azonnal hidratált, mélyen táplált bőr, a nagyobb rugalmasság érzésével. Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott.

Ragyogó és mindig fiatal bőrre vágysz? Kövesd az arcápolás 4 lépését!

A siker titka a mindennapos reggeli és esti bőrápolási rutin, amikor az egyes lépések egymásra épülnek, kiegészítik egymást, és kölcsönösen erősítik egymás hatását. Hogyan néz ki ez a gyakorlatban? Válaszol Dr. Dominik Göddertz a NIVEA kutatólaboratóriumából: „Arctisztítás után javasolt bőrfiatalító szérum, majd nappali vagy éjszakai krém felvitele. Fontos továbbá legalább egyszer hetente arcmasszázst alkalmazni, amely ellazítja az arc mimikai izmait, amelyek mentén kialakulnak a ráncok. Az enyhe nyomás ráadásul stimulálja a vérkeringést és növeli a kollagéntermelést is.“

1. lépés:  A bőr felkészítése – Hyaluron Cellular Filler Boosting Essence,
NIVEA, 30 ml, 4999 Ft*

2. lépés:   A bőr kisimítása – Hyaluron Cellular Filler Feltöltő Szérum Gyöngyök, NIVEA, 30 ml, 4999 Ft*

3. lépés: A bőr táplálása és védelme – Nappal: Hyaluron Cellular Filler Feszesítő Nappali Arckrém, NIVEA, 50 ml, 4899 Ft*
Éjjel: Hyaluron Cellular Filler Feszesítő Éjszakai Arckrém, NIVEA, 50 ml, 4899 Ft*

4. lépés:  
A tekintet felderítése – Hyaluron Cellular Filler Feszesítő Szemkörnyékápoló, NIVEA, 15 ml, 4069 Ft*

*ajánlott fogyasztói árak