Fashion

HELLO KINCSEM! Nagy sikerrel indult az új magyar divatmárka

A szeptember elsején elrajtoló új KINCSEM márka megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta, amelynek bemutatkozása is különlegesre sikerült: divatbemutatóval egybekötött zártkörű launch party-nak a Marriott Skybar adott otthont. A lovas tradíciók iránti tisztelet és a folyamatos fejlődésre törekvés szellemében született női brand az időtállóságra épül. A hazai tervezésű divatcipők mostantól országosan elérhetők a Playersroom üzlethálózatban és online.

A nyitóesemény helyszíne garantálta a jó kilátásokat. Az optimista szemléletnek köszönhető a márka megszületése is, víziójában pedig a közös alkotás kiemelt szerepet kap. A női csizmákból, bakancsokból és alkalmi cipőkből álló őszi bemutatkozó kollekció az első fejezete annak a történetnek, amit a jövőben a lovassport leghitelesebb képviselőivel és magyar női tervezőkkel együttműködve ír tovább a Kincsem márka csapata. Hosszú távú célként tűzték ki, hogy a hazai lovassport legnagyobb támogatójává váljanak, valamint azt, hogy magyarországi viszonylatban is megfizethető árakon garantáljanak csúcsminőséget a vásárlók számára.

„A Kincsem szimbolizálja számunkra azt a versenyszellemet és bátorságot, ami elengedhetetlen a világmárkák melletti érvényesülés tekintetében is. Szeretnénk ezzel az emblematikus magyar névvel egy értékrendet képviselni és időtálló stílust teremteni. A hazai tervezés előnye egyrészt, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudjuk beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad számunkra, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsuk a kollekciónkat..” – mondta el Fitos-Dombai Laura, a márka kommunikációs vezetője.

Az őszi Budapest Central European Fashion Week hivatalos side event-jén olyan divatimádók vettek részt, mint Gelencsér Tímea, Eke Angéla, Hódi Pamela, Tolvai Reni, Cserpes Laura, Verrasztó Evelyn vagy Aryee Claudia Dedei.

A Kincsem cipők szeptember elsejétől elérhetőek a Playersroom üzleteiben és az online felületeken.
További információk:
www.kincsemhungary.hu
www.playersroom.hu
Instagram: @kincsemhungary