Beauty

Húsvét a szépség és a kreativitás jegyében!

Az idei húsvétot, hasonlóan a tavalyihoz, sajnos a korlátozó intézkedések társaságában töltjük. De ez ne adjon okot arra, hogy töröljük az ünnepet a naptárunkból. Egyszerűen fogadjuk el tényként a jelenlegi helyzetet, és a negatív gondolatok helyett próbáljuk a legtöbbet kihozni a mostani időszakból.

Mikor volt alkalmunk a nyüzsgés és a stressz nélkül eltölteni ezt a tavaszi ünnepet? Legyünk egy kicsit önzőek, és alakítsuk a húsvéti időszakot a saját elképzeléseink szerint! Arra az esetre, ha nincs ötletünk, mit csinálhatnánk az idei húsvét alatt családi összejövetelek nélkül, a FOREO ad néhány tippet, amivel könnyebben telhet az ünnep.

Húsvéti menü a saját ízlésünk szerint
Mi legyen a húsvéti menü? Ez a kérdés szinte minden háztartásban elhangzik húsvét előtt, hiszen szeretnénk az elmúlt évek hagyományait fenntartani, a rokonok ízlésének megfelelni. Mivel idén várhatóan nem fogadunk nagy létszámú társaságot, miért ne készíthetnénk azt, ami igazán boldoggá tesz minket? Állítsuk össze a húsvéti menüt saját elképzeléseink szerint és készítsük el kedvenc fogásainkat! Édességeket, vagy magasabb kalóriatartalmú finomságokat is megengedhetünk magunknak, csak tartsuk szemünk előtt a “mindent mértékkel” szabályt.

Olvassunk könyveket
Emlékszünk még azokra az időszakokra, amikor szó szerint faltuk egyik könyvet a másik után? Az elmúlt években a munkával és feladatokkal teli mozgalmas életmódunk sokunk számára nem tette lehetővé, hogy lazítani tudjunk és könyveket olvassunk. Pedig az olvasás annyira felszabadító! Gondoljunk bele, a mostaninál nem lesz jobb időszak arra, hogy teljesen belemerüljünk kedvenc könyveinkbe. Készítsünk egy listát azokról a könyvekről, amiket el szeretnénk olvasni a húsvéti időszak alatt, és csak élvezzük őket!

Pihenjünk. De igazán!
A home-office során otthonunk a nyugalom szigetéből irodává és dolgozószobává alakult át. Legalább az ünnepekre varázsoljuk igazi kis kuckóvá a lakást, ahol csak magunkra figyelünk, és a lelkünknek-testünknek szentelhetjük az időt. Jógázzunk, vegyünk egy pihentető fürdőt, vagy élvezzük a professzionális bőrápolást, akár otthonunkban. Ennek a legegyszerűbb módja, egy mélytisztító és kényeztető masszázs a FOREO LUNA 3 szónikus készülékével. A beauty napot egy finom kávéval, vagy kedvenc filmünkkel zárhatjuk, hogy igazán teljes legyen a nap. Röviden, tegyük azt, amit szeretünk, és ami feltölt belülről.

Töltsünk sok időt a természetben
Bár jelenleg a mozgásterünk elég korlátozott, de a természetjárás mindig jó választás! Válasszunk egy kevésbé felkapott, forgalmas, mégis izgalmas kirándulóhelyet a környékünkön és töltsük el a szabadidőnket a friss levegőn! Ha vannak gyermekeink, kitalálhatunk új, kreatív szabadtéri játékokat, amiket közösen játszhatunk, így amellett, hogy nyugodtabbak leszünk, a közös élmények mellett szép emlékkel is gazdagodni fogunk.

Hozzunk létre valami újat!
Sokan azt mondják, hogy az emberek a legnagyobb elégedettségüket azokban a munkákban találják meg, amelynek végén kézzelfogható eredmények születnek. Valószínűleg ezért kedvelik sokan a barkácsolást is. Készüljünk mi is húsvétra, de akár az egész ünnepet végig kreatívkodhatjuk!  Megtervezhetjük és elkészíthetjük például az ünnepi terítés koncepcióját, készíthetünk tojástartókat, de feldíszíthetjük a kosarakat is, amelyeket tojásvadászat során vetünk be. Lényeg a kikapcsolódás és az együtt töltött idő!

A FOREO LUNA 3 szónikus arctisztító és masszázs készülék limitált ideig kedvezményes áron, 55 000 Ft-ért kapható a Notino.hu oldalán.

Forrás: Foreo