Beauty Új!

Ismerd meg az őszi ragyogás titkát!

A hűvös időben előkerülnek a szekrényből a melegebb ruhák – ám nem csak a ruhatáradat kell lecserélni ősszel, hanem az egészségedre is jobban kell figyelned. Az immunrendszered egyik legfontosabb védelmezője a C-vitamin, aminek használatát akár a bőrápolási rutinodba is beépítheted. Válaszd a megújult Artistry Skin Nutrition™ VITAMIN C+HA3 NAPI SZÉRUMOT, hiszen annak minden cseppje élettel és ragyogással tölti fel a bőröd!

A C-vitaminhoz nyúlsz először, ha vitaminpótlás, vagy őszi immunerősítés a célod?
Jól teszed, de ne feledd: a bőrödnek is nagy szüksége van rá! Ahhoz, hogy ereje az arcbőrödön is érvényesüljön, nem elég sok narancsot enni vagy citromos vizet inni. Alkalmazd külsőleg is, hogy közvetlenül fejtse ki jótékony hatását!

Erősebb, mint valaha

A C-vitamin igazi csodaszer: nagy szerepe van a bőr hidratálásában, feltöltésében, a pigmentfoltok és kisebb hegek halványításában, a ráncok mélységének csökkentésében. Ezt a szupererőt zárja magába a megújult Artistry Skin Nutrition™ VITAMIN C+HA3 NAPI SZÉRUM, ami így sokoldalú társad lesz a mindennapokban.

Elődjéhez képest kétszer annyi C-vitamint tartalmaz a szérum. Miért fontos ez?
A bőrünk számára szükséges C-vitamint a szervezetünk nem képes előállítani, így azt a megfelelő bőrápolókkal tudod pótolni, emellett a C-vitamin a kollagéntermelésben résztvevő enzimek működéséhez is elengedhetetlen. A kollagén felelős a bőr feszességéért, mennyisége azonban az idő múlásával csökken, ráadásul az erős UV-sugárzás és a környezeti ártalmak is hozzájárulnak az öregedési folyamatokhoz.

Hidratál és ránctalanít

A vitaminokon túl a hidratálásról sem feledkezhetsz meg, ha egészséges és szép bőrre vágysz! A megújult Artistry Skin Nutrition™ VITAMIN C+HA3 NAPI SZÉRUM erre is megoldást nyújt, hiszen 3 különféle méretű hialuronsav-molekulát tartalmaz, amelyek különböző szinteken fejtik ki hidratáló és tápláló hatásukat. Használd folyamatosan a szérumot, amely a peptidkeverék-tartalmának köszönhetően megvédi bőrödet a mikrostressztől, és segít lassítani a mimikai ráncok mélyebb vonalakká alakulását. Szépülj már idén ősszel is az Artistry Skin Nutrition™ VITAMIN C+HA3 NAPI SZÉRUMMAL, amelytől bőröd fiatalos és élettel teli lesz!  Ára: 21 300 Ft, 12 ml