Beauty

Istenien friss kozmetikumok a tökéletes bőrért

Mindenki tudja, hogy az egyenesen a fáról szedett alma fogyasztása a legjobb módszer a testi egészség megőrzésére... A friss, kézzel készült kozmetikumok pedig ugyanilyen jótékony hatással táplálják a bőrödet.

A legfinomabb friss összetevők sokkal hatékonyabban ápolják és táplálják a bőrt, a hajat és az elmét, mint a hosszan elálló, tartósítószerekkel teli szépségápolási termékek. Még nem kezdtek el bomlani és romlani, így hatóanyagaik, különösen a vitaminok, az ásványi anyagok és a csodálatosan jótékony enzimek, AKTÍVAK.
Az illóolajok akkor a leghatékonyabbak, amikor frissen vonják ki őket a növényből vagy virágból.

Bizony, a Lush-nál tmindenki rajong a frissességért – ez áll filozófiájuk központjában! A friss összetevők használata már akkor beépült a DNS-ükbe, amikor a feltalálóik először fogtak termékkészítésbe és azóta is, ahol lehet, bio minőségű, egész gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó termékeket készítenek és használnak. Gyáraikba szinte minden nap érkeznek gyümölcs – és zöldségszállítmányok. Ezeket hámozást, főzést vagy pürésítést követően adják a termékekhez.

A Lush elvei közé tartozik, hogy a vásárlóknak joguk van megtudni, hogy pontosan mi kerül az általuk megvett termékekbe, mégpedig könnyen érthető és hozzáférhető módon. Ezt minden termékük címkéjén egyértelműen feltüntetik: zölddel a természetes, feketével a biztonságos szintetikus anyagokat.

Ezen felül:

  • Nagy gondot fordítanak az alapanyagok rendelésekor az etikus forrásokra
  • A termékek kézzel készülnek, nagy gonddal és odafigyeléssel, hogy maximalizálják a minőséget és minimalizálják a hulladékanyagot
  • A legyártott egységeket a készítés valódi dátumával és a gyártó nevével címkézik fel
  • Gyakran, inkább kis adagokat gyártanak, hogy a termékek valóban frissen kerüljenek a vevőkhöz
  • Nem halmozzák fel sem az összetevőket, sem a kész termékeket – gyorsan és frissen szállítják a termékeket az üzletekbe
  • Az üzem hulladékáramát ellenőrzés alatt tartják

Friss arcpakolásaik olyan táplálóak a bőrnek, mint egy – 100%-ban természetes, tartósítószermentes – gyümölcsturmix, és a Lush üzletek központi termékét jelentik. Rengeteg ehető összetevőt használnak: az áfonya, méz, zab, mandula, szőlő, fokhagyma, tofu, citrom-, lime-lé, gyömbér és petrezselyem mind-mind szerepel a listán. A pakolásokban a figyelemre méltó hatásuk miatt találsz tápláló gyümölcsöket, zsírszabályozó gyógynövényeket, bőrerősítő agyagokat és hatékony illóolajokat is!

Nézz körül az arctisztítók között is, között is ahol friss alapanyagokból készült termékeket is találsz!