Gourmet

Itt az újabb chocoMe-ízbomba, a különleges ízvilágú Griffé

A nemrég újabb nemzetközi díjjal elismert chocoMe ez év elején is friss meglepetéssel bűvöli el a csokoládéimádókat – az új termék nemcsak a manufaktúra koncepciójába passzol, de a csokoládékülönlegességek sorának is méltó folytatója - eközben valami egészen újat hoz a termékpalettába.

A griffé szó jelentése karcos. Mészáros Gábor, a chocoMe megálmodója ezúttal szándékosan szembement az esztétikus csokoládé fogalmával, így született meg a Mandula pálcikák Maldon sóval, fekete szezámmal, granolával tejcsokoládéban, azaz a Griffé, amelynek darabkái éppen olyan bársonyosan ínycsiklandóak, amennyire „rendetlenek”– a dobozon belül karcolják, karistolják egymást.

„A Griffé egy olyan egyedülálló mandula rocher, amelyben a mandulapálcikák frissen pörkölt fekete szezámmaggal és granolával találkoznak magas kakaótartalmú tejcsokoládéban. Mindezeket a számunkra legfinomabb és legkedveltebb Maldon sóval ízesítjük”- mondja Mészáros Gábor.

A csokoládémágus szerint a Griffé új termékkategóriája rengeteg különleges ízkombinációt tartogat – a variációk száma végtelen, amely különösen jó hír az ínyenceknek, a különféle csokoládécsodák rajongóinak.

Nézz körül a chocoMe weboldalán, ahol még több információt találsz a termékekről!