Fashion

Légy önmagad és légy büszke rá!

A kedvenc farmermárkád mostantól egyben a kedvenc fehérneműmárkád is: a Levi’s® új fehérnemű kollekciójának darabjaiban minden nő egész nap kényelmesen érzi magát. A stílust a komforttal kombináló Bodywear Collection TENCEL™ Lyocell-ből készült, egy annyira puha és közben fenntartható anyagból, ami lehetővé teszi, hogy el is feledkezünk róla, hogy rajtunk van.

A kollekcióban található bugyik, body-k és bralettek minimalista megközelítéssel készültek, letisztult, de izgalmas színekkel és brandinggel.

A bralette, a High Rise Brief és a body-k merész klasszikus színekben érkeznek, ideálisak arra, hogy csak önmagukban viseljük őket otthon, de akár arra is, hogy egy boyfriend farmer vagy  farmerdzseki alól kivillanjanak az utcán.  

A Bodywear Collection mindenfajta szépséget ünnepel. A kampányhoz a Levi’s® három nagyon különböző lányt kért fel, akik arról beszéltek, hogy mit jelent számukra az önbizalom és hol találják meg a szépséget és a nyugalmat az életükben. Az eredmény gyönyörű kampány lett, ami arra emlékeztet mindenkit, hogy a szépségnek rengeteg arca van.

A kollekció termékeinek ára:
Bralette: 7 990 Ft
Bugyi: 3 990 Ft
Body: 13 990 Ft

Forrás: Levi’s