Beauty

Limitált ünnepi kiadás: MÁDARA Ocean Love – Beautiful Inside and Out

A MÁDARA a 2020-as karácsonyi kollekciójával ismét a tengerek és óceánok helyzetére és védelmére hívja fel a figyelmet.

Az OCEAN LOVE kozmetikumok biztonságos és tiszta összetevőkből készültek, amelyek nem csak szervezetünk számára ártalmatlanok, hanem a tengerek és óceánok élővilágára sincsenek negatív hatással. A csomagolásuk pedig növényi alapú műanyagból és az óceánokból visszagyűjtött műanyaghulladékból készült, ezért környezet- és óceánbarát és 100%-ban újrahasznosítható.

Az idei kollekciót MONTA BRIEDE lett képzőművész, divattervező alkotta meg. Monta a Collar  nevű divatmárka tervezője, elsősorban mintatervezéssel foglalkozik. A Mádara számára monolitikus formákat álmodott meg, amelyeket játékos mintákkal és határozott színekkel tett egyedivé.

A kollekció minden tagja vegán, ECOCERT által minősített natúrkozmetikum.

Tudtad? A MÁDARA organikus kozmetikumcsalád egy varázslatos, édes illatú, Észak-Európában őshonos növényről, a galajról (Galium Verum, lett nyelven: mádara) kapta a nevét.
A MÁDARA kozmetikumok alapját az északi vidékeken található egyedülállóan intenzív hatóanyagtartalmú növények adják. Valamennyi alapanyag ellenőrzött organikus gazdálkodótól, minősített beszállítótól érkezik, emellett a gyártási folyamat minden egyes szakasza megfelel a natúrkozmetikumok nemzetközi szabványainak.

A MÁDARA Ocean Love elérhető a naturalskin.hu webshopjában és a Müller üzletekben.