Fashion Új!

Madame Pompadour nyomában a magyar influenszerek

Champagne & Cake délutánt tartott a Sugarbird és a Moët& Chandon egy fővárosi villa csodás kertjében közkedvelt hazai influenszerek társaságában. A szűk körben megrendezett eseményen érdekes információkat tudhattak meg a vendégek a Sugarbird legújabb Czukormadár kollekciójáról, a méltán híres francia Moët&Chandon champagne eredetéről, valamint Madame Pompadour szokásairól.

Madame Pompadour volt az első olyan „influenszer”, akinek már komoly követőtábora volt, igaz
akkoriban nem virtuálisan, sokkal inkább a francia közéletben. Imádta a divatot és egyenesen
rajongott a Moët&Chandon champagneokért, szenvedélyét pedig a teljes arisztokráciára
átragasztotta, így az ő hatására igen kelendőek lettek a Moët palackok. A legenda szerint az alábbi mondat is Madame Pompadour száját hagyta el: „A champagne az egyetlen ital, melynek fogyasztása után egy hölgy szép marad.” Egy biztos, Madame Pompadour letette a mai influenszer világ alapjait, aminek kiváltságos előnyeit élvezhették ki a Sugarbird vendégei is ezen az izgalmas eseményen.
A titokzatos délutánon bemutatkozott a márka legújabb heritage Czukormadár kollekciója is, amiben ismételten megjelennek a magyar hagyományt idéző színes matyó és a csodás kerek Richelieu minták.

A lenyűgöző heritage Czukormadár kollekcióval minden bizonnyal sikeres úton jár célja felé
Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa: divatba szeretné hozni a magyart!

Tiszteletre méltó cél. Főleg, hogy nem csak kollekcióik mintázatában tükröződik vissza a magyar jelenlét, hanem a gyártásban is. Sokan nem tudják, de a Sugarbird kollekciók termékei mindig, minden esetben Magyarországon készülnek, kizárólag magyar tervezők és magyar munkaerő bevonásával.

Szoros szálak fűzik össze a Moët&Chandon-t és a Sugarbird márkát, hiszen nyáron is kollaborált a két brand egy exkluzív vitorláshajó kapcsán. Hamarosan újabb izgalmas együttműködéssel készülnek, aminek eredményét a Sugarbird vásárlói élvezhetik majd leginkább.
Érdemes figyelemmel kísérni a Sugarbird Social Media oldalait és a www.sugarbird.com webáruházat a további részletekért.