Fashion

Magadról se feledkezz meg Valentin-napon

A Valentin-nap tökéletes lehetőség arra, hogy mindenkit saját maga szeretetére buzdítsunk. Töltsd ezt a napot egyedül vagy a szeretteiddel, személyesen vagy virtuálisan, az a legfontosabb, hogy szeretve érezd magad – nem mások, hanem saját magad által.

„Megszeretni önmagunkat egy életre szóló románc kezdete” – Oscar Wilde híres gondolata motiváló szemlélet lehet mindannyiunk életében. Kellő önbizalommal és pozitivitással önmagunk legjobb verziójává válhatunk.

Ha szükségünk van egy plusz energialöketre, kezdjük a napot egy gyors, de annál relaxálóbb fürdővel. Néhány hangulatgyertya, illóolaj vagy fürdőbomba, és máris pozitívabb gondolatokkal állhatunk a nap kihívásai elé.
Hogy még inkább feltöltődjünk, tegyük fel a legtutibb rúzsunk és bújjunk bele kedvenc fehérneműnkbe.  A Triumph generációk óta imádott Amourette melltartóját úgy alakították ki, hogy kényelmes viselete és vonzó dizájnja megalapozza viselője magabiztosságát. Így idén Valentin-napon legyen akár csajos, virtuális borozás a program, akár egy romantikus vacsora, a lényeg, hogy magadról se feledkezz meg, szóljon ez a nap rólad is!