Beauty

Megérkeztek az IMAGE Skincare ünnepi csomagjai!

Minden évben izgatottan várjuk, hogy mit rejtenek az IMAGE Skincare ünnepi bőrápoló csomagjait. Nem csak gyönyörűek, tökéletes ajándékok minden évben a bőrápolásért rajongó ismerősöknek!

LUMINOUS COLLECTION
Ajándék kozmetikai táskával
50 900 Ft

Ünnepeld a napról-napra fehérebb bőrt a négy legnépszerűbb termékünkkel, melyek a megfáradt bőr ragyogásáról gondoskodnak. Kezdd a gyengéd lemosóval, utána használd a növényi fehérítő szérumot és végül a mattosító fényvédős hidratálót. Zárd az ápolást az ajakápoló komplexszel, mely feltölti és dúsítja az ajkak megjelenését. IDEÁLIS: a fáradt és egyenetlen bőrtónus ápolására.
A csomag tartalma: ORMEDIC® balancing facial cleanser (177 ml), ILUMA® intense facial illuminator (30 ml), PREVENTION+® daily matte moisturizer SPF 32 (43 g), ORMEDIC® balancing lip enhancement complex (7 g)
EXTRA AJÁNDÉK: Luxus vegán bőrből készült kozmetikai táska

AGE LATER COLLECTION Ajándék kozmetikai táskával 67 500 Ft
Lassíts le és engedd el magad kedvenc tápláló és fiatalító termékeinkkel. Mosd le a sminket és a szennyeződést a kíméletes lemosóval, és simítsd ki a ráncaidat a hialuronsavas szérummal.
A tápláláshoz és regeneráláshoz használd a tápláló antioxidáns krémet.
IDEÁLIS: száraz bőrre és az idősödés jeleinek kezelésére.
A csomag tartalma: the MAX™ facial cleanser (118 ml, )AGELESS total pure hyaluronic6 filler (30 ml), VITAL C hydrating repair crème (57 g)
EXTRA  AJÁNDÉK: Luxus vegán bőrből készült kozmetikai táska

DOUBLE HYDRATE 11 800 Ft
Kettőzd meg a hidratálást és a feltöltést a különleges karácsonyi csomagolásba foglalt kedvencekkel. A megfáradt bőr táplálására használd a lapmaszkot, az ápolás tökéletes kiegészítésére pedig vidd fel ajkaidra a nedvességben gazdag ajakbalzsamot.
IDEÁLIS: a száraz bőr és a kiszáradt ajkak hidratálására, fokozására.
A csomag tartalma: ORMEDIC balancing lip enhancement complex (7 g), I MASK hydrating hydrogel sheet mask (1 db mask)

HYDRATING NIGHT COLLECTION Ajándék fejpánttal 43 700 Ft Kényeztesd magad legnépszerűbb éjszakai hidratáló termékeinkkel, hogy reggel táplált bőrrel ébredj. Tisztítsd meg a bőrt a gyengéd C-vitaminos lemosóval, mielőtt feltennéd a hidratáló lapmaszkot a megfáradt, kimerült bőr feltöltésére. A luxus ápolás utolsó lépéseként az antioxidáns krém a bőrbe zárja a nedvességet.
IDEÁLIS: a száraz, vízhiányos bőr feltöltésére.
A csomag tartalma: VITAL C hydrating facial cleanser (177 ml),VITAL C hydrating repair crème (57 g), I MASK hydrating hydrogel sheet mask (1 db mask)
EXTRA AJÁNDÉK: Plüss spa fejpánt

A csomagokat a nevükre kattintva már meg is rendelheted, ha szeretnél még többet tudni róluk, klikk a www.imageskincare.hu oldalra!