Beauty

Megújultak a Vagheggi fitomake-up termékcsaládjai

Még éppen csak elkezdődött a 2023-as év, de a Vagheggi már számos újdonsággal lepi meg vásárlóit. A magyarországi leányvállalat 10. születésnapja alkalmából jelentette be az anyavállalat, hogy megújította fitomake-up termékcsaládját, hogy az még inkább igazodjon használóik személyiségéhez és szépségápolási szokásaihoz.

A smink nem csupán esztétika, a jó közérzetünkhöz is hozzájárul.
„A smink szépség, báj és szín – és még ennél sokkal több is.
A smink ragyogóbbá és magabiztosabbá tesz, így boldogabbnak érzed magad, és készen állsz a mindennapi kihívásokra, energiával és pozitivitással tölt fel. Ez az, amit a Vagheggi sminkek nyújtanak: az öröm és a kreativitás lendületét, ami segít abban, hogy elérjük a szabadságot, kifinomultságot, szenvedélyt és félelemnélküliséget, amire szükségünk van ahhoz, hogy pontosan azok legyünk, akik lenni akarunk” – fogalmazta meg Valeria Cavalcante, a Vagheggi S.p.A. ügyvezetője a Vagheggi fitomake-up vonalának küldetését.

Koncepció a sminkek mögött
A Vagheggi sminkjeivel a női szépség három ikonja előtt tiszteleg: Lucrezia, Grace és Eva előtt.
Személyiségük, érzékiségük, lázadásuk, eleganciájuk és természetes szépségük különböző
megnyilvánulásai révén kiemeli mindazokat a jellegzetességeket, amelyek minden nőt azzá tesznek, aki.
Lucrezia: Intrika, szenvedély, erőjáték, szépség.
Grace: Tündérmese-ihlette varázslat és elbűvölés.
Eva: Életet adó, buja, nagyszerű és ragyogó.

Miben rejlik a fitomake-up ereje
Az új sminkkollekció megalkotásának középpontjában is a Vagheggi filozófiája áll, mely növényi
hatóanyagokra épülő termékeket jelent. A sminkek esetében a formulák olyan erős összetevőket
tartalmaznak, mint például a tápióka keményítő, hialuronsav, almavíz és almarostok, muru muru vaj, valamint olyan növényi kivonatokat, mint a szarkaláb, bojtorján és édesgyökér.
A maniókából származó tápióka liszt bársonyos tapintású és kiváló tapadású szer.
Az ultra-tiszta hialuronsav „vízréteget” hoz létre a bőr felszínén; hidratál és ellazít, miközben azonnal megemeli a bőrt. Feltöltő hatásával a finom vonalakra selymessé és bársonyossá teszi a bőrt.
Az almavíz energizáló, öregedésgátló és regeneráló tulajdonságairól ismert. Az almarostok extra finomak, hosszúkás formájuk különleges textúrát hoz létre, mely javítja a szemöldökformázó alkalmazását. A Brazíliában őshonos Astrocaryum murumuru pálma magjából kivont muru muru vaj gazdag linolsavban, valamint A- és F-vitaminban. Erősen bőrpuhító és tápláló. A málnamag olaj gazdag Omega-3-ban és Omega-6-ban, táplálja és segít helyreállítani az ajkakat a sima, revitalizált hatás érdekében. Ezen összetevők együttes hatása érvényesül a Vagheggi termékeiben.

Tudomány a szépség mögött
Alapos elemzés után a Vagheggi csak olyan nyersanyagokat választott ki sminkjeihez, amelyek
nagyon hatékonyak és élvonalbeli gyártási folyamatokkal rendelkeznek, amellett, hogy megfelelnek az összes jelenlegi biztonsági előírásnak, kiváló teljesítményt nyújtanak: intenzív szín, precíz vonalak, egyedi érzékiség és skálázható fényesség.
A minősített bio tápiókakeményítő 15%-os aránya szavatolja a Vagheggi szemhéjfesték meglepően jól teljesítő textúráját: bársonyos tapintást, maximális puhaságot és a tiszta pigmentek és a formulában található mikrogyöngyök tapadását.
A folyékony matt rúzs a maga nemében egyedülálló technikát alkalmaz, amely a pigmentek speciális kezeléséből áll. Az összetevőknek köszönhetően a színek egyenletesek és intenzívek.
Az ajakfeltöltő olaj egy speciális, bőrpuhító gél, amely egy különleges polimernek köszönhetően az olajat egyedi tulajdonságokkal rendelkező géllé alakítja át. Egyedülálló, párnaszerű textúrája kellemes érzést kelt az ajkakon, és gazdag puhaságot és fényt biztosít. Az ajkak azonnal teltebbnek tűnnek. Ez a speciális hialuronsavas gömbök használatának is köszönhető: a dehidratált, hálós gömbök új generációja, amelyek térfogatuk akár 200-szorosát is szállítják vízben, azonnali, 3D-s dúsító hatást biztosítva az ajkakon.
Az új szem- és ajakceruzánál egy új generációs automatikus tömítőrendszer alkalmazásával az öntés és a hűtés egyetlen folyamatban történik. Ez a gyártási technológia garantálja a ceruza maximális teljesítményét.
A bronzosítónál és pirosítónál a pigmenteket lauroyl lizinnel kezeljük, amely rendkívül krémes,
tapadó textúrát hoz létre a kiváló keverhetőség érdekében.
Coco Chanel szavaival élve: “Ha szomorú vagy, tegyél fel több rúzst és támadj.”