Fashion

Minden, amire szükségünk van, mutatjuk a Reserved 2021-es, tavaszi Lookbook kollekcióját!

A 2021-es tavaszi szezon kulcsfontosságú alaptrendje a motívum és a minták, olyan egyedi szabású és részletgazdag darabok, melyek minden gardróbot frissítenek – A Reserved Lookbook kollekciója mindezt magába foglalja, a kollekciót a Frankiewicz & Rożniata duó fotózta.

A kampány főszereplői Barbara Valentebrazil és Berit Heitmann német modellek, akik azon új topmodell generációba tartoznak, akik a természetes szépséget képviselik mind a kifutókon, mind a fotózásokon. Ezúttal nap fényárban úszva mutatják be az idei trendeknek megfelelő merész, mégis könnyen értelmezhető kollekciót. A kifejező és erőt képviselő fotózás a női erőt és pozitivitást emeli ki. A 2021-es év divatja az extrémitásról szól: a modern, gazdag szabás találkozása a korai 2000-es évek stílusával, új technológiák találkozása a kézművességgel. Innovatív, újrahasznosított horgolt anyagok, merev és fényes szövetek ötvözésével.

A Reserved Lookbook kollekciója bebizonyítja, hogy a még nagyon különbözőnek tűnő trendek is kombinálhatóak egymással, hogy egy harmonikus összképet alkossanak.

A Reserved tavaszi kollekciója bátor kombinációja a letisztult pasztell színeknek és a látványos, nagyméretű, virág, batikolt és tyúkláb mintáknak. A kollekció egy érdekes megközelítése a romantikus stílusnak. A nagyméretű gallérokkal, hímzésekkel, apró rojtokkal, a bájos miniruhák ráncolt, fodros felsőrésszel bemutatják az új minimalizmust: letisztult, egyszerű formák, mégis szokatlan arányokkal, jellegzetes pisztácia, olíva, narancs vagy vanília színekben, steppelve, redőzve, kontrasztos gombokkal kiegészítve.

Az együttesek továbbra is jelen vannak, de messze nem a megszokott módon: egy ruhához tartozik egy ugyanolyan színű ingdzseki és egy rövid, boxos kabát is, miniszoknyával.
A megjelenéshez modern kiegészítők társulnak: steppelt sarokpántos, magas sarkú papucs, világos, vastagtalpú csizma, steppelt, gyűrött clutch és válltáska, mindezt megkoronázzák a 80-as évekre hajazó hatalmas napszemüvegek.

A 2021-es tavaszi kollekció 2021.03.02-től elérhető kiemelt üzleteinkben és online:
http://bit.ly/NőiTavasziLookbook

Fotók: Frankiewicz & Rożniata
Asszisztens: Vasilis Kalegias & JuanLor enzo AbellanFotók: Frankiewicz & Rożniata
Director & DOP: Bart Pogoda / Visual Crafters
Szerkesztés & Színezés: Bart Pogoda / Visual Crafters
Zene: Upright
Styling: Ewelina Gralak
Stylist asszisztens: Natalia Osełka
Set design: Ania Witko
Haj: Michał Bielecki
Smink: Daria Day / DiVision
Modellek: Barbara Valente @Select Model
Berit Heitmann @Society
Casting & Production: Warsaw Creatives
Local Production: Pop House