Beauty

Mutatjuk a Dove új, természet ihlette krémtusfürdőit

Néha magunkra nézünk, és azt mondjuk, szinte minden úgy jó, ahogy van, de érezzük, hogy kéne valami új. Egy új frizura, egy új ruha, egy új illat, vagy éppen egy új kozmeti- kum, egy új tusfürdő. És van, hogy egy termékre ránézve az alkotók is ezt érezhetik - kéne valami újdonság, ami frissességet hoz. Ez a két, azonos tőről fakadó vágy találkozik most a Dove krémtusfürdők újragondolt családjában.

Engedd meg, hogy bemutassunk egy régi-új ismerőst, a Dove Nourishing Secrets sorozatot felváltó Dove Care by Nature kollekciót, melynek mindegyike 5 természetes eredetű összetevőt tartalmaz:

1. Gyengéd tisztító összetevők – Segítenek hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket miközben gyengédek a bőr természetes lipidjeihez.

2. Bőrtápláló hatóanyag – A palmitinsav bizonyítottan beépül a bőrbe és segít megerősíteni annak természetes védőrétegét.

3. Hidratáló összetevő – A növényi alapú glicerin hidratálja a bőrt és segít megelőzni annak kiszáradását.

4. Növényi alapú kivonatok – A Care by Nature termékcsalád minden tagja növényi alapú kivonatokkal készült.

5. Prebiotikus tápláló anyag – A sztearinsav táplálja a bőr mikrobiomját és segít megerősíteni a bőr nedvességmegtartó képességét.

Dove Care by Nature Uplifting Hidratáló, kényeztető krémtusfürdő száraz bőrre mangóvajjal és mandulakivonattal. 225 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft
Ápol, mindennapos használata segít hidratálttá, ragyogóvá és puhává varázsolni még a száraz és fakó bőrt is, ráadásul az eredményei már az első zuhanyzás után érezhetőek. Tisztító és hidratáló összetevői mellett antioxidáns-erősítő és bőrpuhító tulajdonságairól ismert mangóvajat és mandulakivonatot tartalmaz, és kellemes, gyümölcsös illatú felhőbe burkol.

Dove Care by Nature Awakening Kényeztető krémtusfürdő száraz bőrre matcha zöldtea- és japán cseresznyevirág-kivonattal. 225 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft
Azonnal segít hidratálttá, ragyogóvá és puhává varázsolni a száraz és fakó bőrt már az első zuhanyzás alkalmával. 100% növényi alapú hidratálóanyagot és gyengéd tisztító összetevőket tartalmaz energizáló tulajdonságairól ismert matcha zöldtea- és japán cseresznyevirág-kivonattal. A termék formulája az ápolás mellett kellemes, virágos-fás illatúvá teszi a bőrt.

Dove Care by Nature Glowing
Kényeztető krémtusfürdő rizsvízzel és lótuszvirág-kivonattal a tiszta, puha és ragyogó bőrért. 225 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft
Már az első használat során segít hidratálttá és ragyogóvá tenni még a száraz érzetű és fakó kinézetű bőrt is. Alaposan tisztít és ápolva hidratál. Ez a rizsvíz- és lótuszvirág-kivonatot tartalmazó krémtusfürdő segít, hogy bőröd puha, ragyogó és kellemes, gyümölcsös-virágos illatú legyen.

Dove Care by Nature Restoring Krémtusfürdő kókuszolajjal és mandulakivonattal a tiszta és sima bőrért. 225 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft Természetes eredetű hidratáló összetevőket tartalmaz, hogy segítsen megadni bőrödnek a megfelelő gondoskodást. Gyengéden tisztító és nyugtató tulajdonságaikról ismert kókuszolajat és mandulakivonatot tartalmaz. Kellemes illatával minden zuhanyzás maradandó élmény lehet.

Dove Care by Nature Invigorating
Krémtusfürdő körömvirágkivonattal és avokádóolajjal a tiszta, puha és friss bőrér. 225 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft
Formulája ápoló és hidratáló hatásukról ismert körömvirágkivonatot és avokádóolajat tartalmaz, illata pedig úgy lett megtervezve, hogy felélénkítse bőröd a zuhanyzás során. Friss, virágos illatfelhője hosszan elkísérheti használóját.

Mindegyik tusfürdő Bőrgyógyászatilag tesztelt, minden bőrtípusra alkalmas.
Formulájuk 92%-ban biológiailag lebomló anyagokat tartalmaznak, 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonba vannak csomagolva* Állatkísérlet-mentes, PETA Cruelty-Free tanúsítvánnyal rendelkeznek

* kivéve a kupak