Beauty

Nevess szabadon! – Ezt ígéri karácsonyra a VAGHEGGI limitált kiadású firenzei arany termékcsaládja

Idén karácsonyra új, limitált kiadású termékkel, a FIRENZEI ARANNYAL lepi meg felhasználóit a Vagheggi. A termékcsalád olyan új hatóanyag használatára épül, mely sikeresen csökkenti az érzelmeket kifejező arckifejezések során létrejövő mimikai ráncokat. Háromszoros ránctalanító hatás az Acetyl Hexapeptide 1 innovatív «Botox like» hexapeptiddel, ami nagy ugrást jelent a mimikai ráncok kezelésében, igazolt hatékonysággal.

Botox hatás injekció nélkül

Az orvos esztétikai kezelésekből is ismert botulinum toxin lehetővé teszi a mimikai ráncok kisimítását, ellazítja (bénítja az izmokat) műtéti beavatkozás nélkül.
A botox hatásmechanizmusa abban áll, hogy gátolja a szervezet által termelt kémiai anyag, az acetilkolin felszabadulását, amely idegimpulzusokat továbbít az izmokhoz, szabályozza azok összehúzódását és ezáltal mozgását. A firenzei arany termékek hatóanyagainak technológiai háttere egy második generációs peptid, az Acetyl Hexapeptide-1:« BOTOX LIKE», ami kisimítja és feszesíti a ráncokat.
A biomimetikus peptidek képesek szimulálni a természetben előforduló fehérjék, a botulinum toxin hatását a mimikai ráncokon, megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, ami az izmok összehúzódásához vezet, így csökkentve a mimikából kialakuló ráncokat.
A hatóanyag ellazítja az izomrostokat, kisimítja a ráncokat a szemöldökök között és a szem környékén, stimulálja a kollagén termelődését, erősíti a bőrt.

Bőrfeszesítés és anti aging az adenozin segítségével

A FIRENZEI ARANY egyik további összetevője az adenozin nevű nukleozid, melynek alapvető fontossága van a DNS és RNS felépítésében, feltölti a bőrt és lifting hatást fejt ki. A bőrre gyakorolt hatása hasonló a lézerhez, és a plasztikai sebészek által használt töltőanyag hatáshoz. Stimulálja a fibroblasztokat, növeli a kollagén-és elasztin termelődést. (Az adenozin-trifoszfát (ATP) a molekulák olyan típusa, amely biztosítja bőrsejtek számára az energiát megfelelő működésükhöz. Ezzel segíti a kollagén és elasztin rostok szintjének növekedését is a bőrben.) A termékcsalád emellett tartalmaz még karité vajat, kókuszolajat, hialuronsavat, E-vitamint, béta-glükánt és eritritolt.

A FIRENZEI ARANY termékcsalád termékei

FIRENZEI ARANY – ránctalanító krém 50 ml tégely
Ránctalanító krém hexapeptiddel “botox-like” és adenozin összetevőkkel. Nagy hatékonyságú ránctalanító hatás a mimikai ráncok ellen is. Simogató textúra, virágos, fás, gyümölcsös, púderes illat.

FIRENZEI ARANY – szemkörnyéki ránctalanító krém 15 ml pumpás flakon
Szérum hexapeptiddel, hatékonyan csökkenti a mimikai ráncokat, csökkenti a szem környékén kialakult ráncokat. Hialuronsavval és béta-glükánnal gazdagított formula. Simogató textúra, virágos, fás, gyümölcsös, púderes illat.

FIRENZEI ARANY – Intenzív szempillaspirál 9 ml
Szabályozható volumennövelő hatás, növényi viasszal és növényi kollagénnel. Krémes textúra, építi a szempillákat, volumennövelő hatása van, intenzíven kiemeli a szemeket.
A szempillaspirál feje ideális a göndörítéshez és a kiemeléshez, hosszan tartó hatása van.

Nézz körül a weboldalon is: www.vagheggi.hu