Beauty

Nőiesség és férfiasság: Pepe Jeans For Her és For Him!

A Tailored Perfumes 2019 októberében vezette be az új Pepe Jeans illatokat, amik a nőiesség és férfiasság megtestesítői. Ebben az új kiadásban a Pepe Jeans csupa pozitív személyiséggel ruházza fel illatait. A Pepe Jeans divatmárka karaktere inspirálta az üvegek kialakítását, mindek eredményeként egy újítást hozott létre a márka a parfüm piacon: a Női illat egy martinis poharat ábrázol, míg a párja a Férfi illat egy hozzá illő shakert elevenít meg. A Pepe Jeans illatainak csillogó üvegét fémes kupakkal díszítették, ami tökéletesen szimbolizálja az eleganciát és az egyediséget.

FOR HER

A Pepe Jeans for Her illatot neves koktélok inspirálták, ami egy elképesztően nőies alkotás. Olyan merész nőknek készült, akik az élet minden apró kis pillanatát élvezni tudják. Az összetevők tökéletes keveréke a “wow-hatást” idézik elő, mely fokozza az illat nőies oldalát.

A parfüm maga az érzékiség elixírje. A fejjegyben mandarin, mályvacukor és a felséges mandula alkotnak tökéletes kompozíciót. A szívjegyet vanília, mandulatej és a vodka teszi ellenállhatatlanul vonzóvá. Az alapjegyben megjelenő borostyán és pézsma jegyeivel válik az illat lággyá és intimmé.

 A Pepe Jeans for her egyedülálló madagaszkári vaníliát tartalmaz. Ezt az összetevőt a természet tiszteletben tartásával termesztik, megőrzik a biológiai sokféleséget, talajvédelmi technikákat alkalmaznak, és az újra erdősítés révén minimalizálják a káros környezeti hatásokat. Hozzájárulnak továbbá a gazdálkodók életkörülményeinek javításához: önálló jövedelem létrehozása a helyi közösségek számára, hozzáférés biztosítása az egészségügyi ellátáshoz és a gyermekek jobb oktatásának elősegítése.

A Pepe Jeans for her a luxus és az eredetiség remekműve. A Martini-üveg formájú illat az élet ünneplésére irányuló vágyat fejezi ki. A palack rózsaszín csillámló üvegfelülete elegáns megjelenést kölcsönöz az illatnak.

A kifinomult üvegben teljesedik ki a tervezés leginkább, miként a bronz, fém kupak elegánsan és gyengéden tartja a üveget. A parfüm fejjel lefelé illeszkedik a fém kupakba, ezzel is egyedi alakzatot alkotva a többi elemmel.

FOR HIM

Csak “rázd, rázd, rázd” össze az összetevőket és máris megkapod a Pepe Jeans for him merész és vibráló illatát. A Pepe Jeans férfi illata egy egyedülálló keverék, amely tükrözi a márka lényegét.  A parfümöt a kifinomultság és frissesség jellemzi.

A fejjegyben friss, citrusos jegyekkel nyit, úgy, mint a mandarin és a bergamot. A szívjegyben egymással keveredik az időtlen levendula, a merész kávés jegyekkel. Végül az alapjegyben megtalálható vanília, vetiver és pézsma teszi az illatot igazán férfiassá.

A Pepe Jeans for him exkluzív levendulaolajat tartalmaz Franciaországból.

Az üveg kialakítását a bartender légkör inspirálta. A Pepe Jeans for him egy elegáns és merész shaker formában teljesedik ki. Az üveg innovatív és modern, farmer kék színével és ezüst kupakjával tökéletes párt alkot a női illattal.

Egy fesztelen illat, minden magát egyéniségnek tartó férfinak!