Beauty

Pihentető alvás 4 lépésben!

Életünk körülbelül egyharmadát alvással töltjük (ha minden jól megy)! Ez elég ok arra, hogy az esti szépségápolási rutint egy jó éjszakához igazítsuk. Merülj el a Lush Sleepy termékek világában, és hagyd, hogy lépésről-lépésre segítsenek a pihentető alvás felé.

Első lépés:
Beauty sleep, arc és test maszk

Kezdd egy levendulából, citromos verbénából és macskagyökérből készült nyugtató és hidratáló maszkkal, és induljon a relaxáció.

Beauty Sleep
Arc- és testmaszk 5 290 Ft – 125 g 

Az alvást elősegítő, nyugtató gyógynövények, valamint a búzacsírából és bio avokádóból származó gazdag olajok kombinációjának köszönhetően a Beauty Sleep elhozza a jól megérdemelt szépítőalvást

2. lépés:
Sleepy tusfürdő

Mosd le a hosszú, nehéz nap porát bőrlágyító zabtejjel és karragénkivonattal.

Sleepy
Tusfürdő 2 790 Ft – 110 g
Ha nehezedre esik az elalvás, a bárányok elszaladnak, az édes álmok pedig távoli vágyak csupán, zuhanyozz megnyugtató levendulaforrázattal és levendulaolajjal. Az ylang ylang-olaj elmossa a gondot és könnyű álmot ígér – vagy segít nyugodtan kezdeni a napot.  

3. lépés:
Sleepy testápoló

Gyengéd zabpehelyforrázatból, nyugtató levendulavirágból és édes tonka abszolutból készült álomszerű krém, mely garantáltan könnyű álmot hoz. 

Sleepy
Testápoló 6 390 Ft – 230ml 
A gazdag, malátás-virágos illatkompozíció az ínyenc bonbonok és a tejszínhabbal megkoronázott forró italok hangulatát idézi, míg a krémes fair trade, bio kakaóvaj és a finom levendulavíz hűsíti és táplálja a bőrt.

4. lépés:
Twilight testpermet

Teremts nyugalmat édes levendulával és ilang-ilanggal! Permetezd a harmonikus keveréket a szobába, a párnádra és magadra.

Twilight 
Testpermet 8 000 Ft – 200ml 
A levendula és a tonka harmonikus keveréke megnyugtatja az érzékeidet, míg a csábító ylang ylang virágos jegyeket enged a meseszerűen édes illatba.

Extra lépés:
Dreamland ajándék

Alakítsd ki a saját álmosító, lefekvés előtti rutinod ezekkel a zuhany- és fürdőtermékekkel, a végén pedig ne felejtsd el feltenni a 100% biopamutból készült luxus érzetű alvómaszkot!

Dreamland
Ajándékcsomag 19 490 Ft
Számolni a bárányokat? Felejtsd el!
Ezeknek az álomba illő, levendulás-tonkás illatú Sleepy-termékeknek a segítségével nem lesz rá szükséged