Beauty

Szakadj ki a hétköznapokból! Irány Japán, ahol most minden csupa cseresznye!

Az ESCADA arra bátorítja a fiatal lányokat, hogy fedezzék fel Tokió dinamikus, pezsgő világát, és adják át érzékeiket a cseresznye mániának.

TOKIO, MEGJÖTTÜNK!
A nőiességet és vidámságot sugárzó Cherry in Japan harmonikus egységben ötvözi a Tokiót körbe lengő cseresznyefa virág illatát a modern város digitális jegyeivel és játéktermeinek hangulatával. Pop színek és csillogás minden mennyiségben, hogy az üde és modern Eau de Toilette viselőjében tudatosuljon, olyan nem létezik, hogy valami túl sok.

A ragyogó illat szikrázó cseresznye jeggyel indít, majd kibontakozik a virágos szívjegy jázmin szirmokkal. A melegséget sugárzó tonkabab érzéki felhőbe burkolja a lélekemelő és rabul ejtő új illatot.

A parfümgyártásban az ESCADA márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségének hű bizonyítéka, hogy a Cherry in Japan összetevőinek

86%-a természetes eredetű. Az illat megalkotója Honorine Blanc sztárparfümőr, az illatok szenvedélyes szerelmese és született művészlélek. Honorine illatkompozíciója érzéki világba repíti az illat viselőit, az érzelmek és szenvedélyek tökéletes szimbiózisával.

A limitált illat jellegzetes ESCADA illatüvegét cseresznyét szimbolizáló rajz ékesíti és fényes ezüst kupak zárja le. A halvány pink folyadék színével harmonizáló színárnyalatok díszítik az illatüveget, a színpompás kartondobozt pedig tündöklő piros cseresznyék díszítik.

CSUPA-CSUPA CSERESZNYE!
A multimédia művész és kreatív rendező Donna Adi játékos illusztrációit felvonultató kampány teleportál bennünket a Cherry in Japan varázslatos világába.
Donna különleges művészi alkotásaiban rétegezetten helyez fotókra élénk illusztrációkat. Kimagasló tehetsége 180.000 követő követőt nyerte meg az Instagram-on.

A kreatív megoldásokban gazdag képeken kavargó cseresznye virágokat repít a szél, de fellelhetők a modern város digitális jegyei is. Az üzenet egyértelmű: Japán téged vár idén nyáron. Hívd el a barátnődet, hagyjátok magatok mögött a hétköznapokat, készüljetek egy felejthetetlen kiszakadásra a modern digitális csodákkal teli városban érzéki illatok csábításával, ahol minden pillanatot maximálisan megélhettek.

Az illat kizárólagos hazai forgalmazója: Primőr Kozmetikai Kft.
Megvásárolható: Douglas – www.douglas.hu, Müller, www.lovebrands.hu

ESCADA Cherry in Japan EDT 100ml – 30 190Ft
ESCADA Cherry in Japan EDT 50ml – 23 090Ft
ESCADA Cherry in Japan EDT 30ml – 16 590Ft