Beauty

Szevasz, tavasz!

Az önkifejezés és az egyediség ihlette a CND The Colors of You kollekciót. Ünnepeld, hogy milyen különlegesnek lenni ezzel a 6 új árnyalattal, melyek örömet és magabiztosságot adnak idén tavasszal.

A The Colors of You kollekció pasztell színei elősegítik a pozvitív életérzést:
Self-Lover: barackos, meleg nude, Mother & Shaker: hideg rózsaszín nude, Chance Taker: pasztell kék, periwinkle árnyalat (télizöld/metéing növény), Rule Breaker: vibráló korall, Smile Maker: vidám és finom sárga és Change Sparker: világos kőszürke színei megtalálhatóak a CND Shellac leoldható gél lakk és a CND Vinylux tartós ápoló körömlakk színpalettáin egyaránt.

A kollekciót 12 tehetséges körmös tartalomkészítővel együttműködve mutatja be a CND, hogy tisztelegjen a műkörmös közösség előtt. Minden közreműködő körmös egyedi stílust alakított ki az új kollekcióval, hogy kifejezze személyes stílusát és látásmódját. A CND inspirálta művészek közé tartozik Hang Nguyen (@thehangedit), Imarni (@imarninails), Jessica Delachance (@jessicadelachanceparis), Lauren Ladnier (@laurenladnier), Matt Bernstein (@mattxiv), Melanie Graves (@overglowedit), Natalie Pavloski (@nataliepavloskinails), Queenie Nguyen (@nailartbyqueenie), Sabrina Gayle (@nailedbysg), Violetta (@yeswhatnails), Winnie Huang (@winnieisawesome) és Zeena Shah (@heartzeena).

“Ezt a kollekciót azért hoztuk létre, hogy ragyogjon a személyiséged, kifejezd stílusodat és jó hangulatot sugározz. “- mondta Jan Arnold, a CND társalapítója.
“Ezek a tavaszi árnyalatok pozitivitást és vizuális inspirációt árasztanak, hogy mindenekelőtt hű légy önmagadhoz!”

Elő a The Colors of You színekkel és a fatáziáddal! #TheColorsOfMe