spotlight

TE MELYIKET VÁLASZTANÁD?

Ha az új szezont, egy új különlegességgel nyitnád, idén a Magnum Remix kínálja a legújabb kényeztetést a luxus és az élmények hódolóinak.

A Magnum Remix két népszerű klasszikus, a Magnum Mandulás Tejcsokoládés és a Magnum Fehér csokoládés jégkrémek izgalmas találkozásából született.

A krémes vaníliás jégkrémet pirított mandula ízű örvények teszik izgalmassá duplán mártva kétféle csokoládérétegbe, fehér csokoládéba, majd félig újramártva roppanós tejcsokoládéba. Az alkotás végén a mestermű manduladarabkás szórást kap, így lehetetlen ellenállni a csábításnak.

Elérhető kiszerelések:
Magnum remix pálcikás jégkrém (85 ml)
Magnum remix mini multipack (6×55 ml)
Magnum remix multipack (4 x 85 ml)
Magnum remix poharas jégkrém (440 ml)

MAGNUM REMIX POHARAS JÉGKRÉM
Mandula – Karamell ízesítés
A kényelmes, poharas kiszerelésben érkező Magnum Remix egy pirított mandulával ízesített tejjégkrém mennyei, sós-karamellás szósszal, lépesmézdarabokkal és roppanós tejcsokoládéval megbolondítva, a lépesméz és a karamellizált mandula tökéletes kombinációjával meghintve.

Élvezd a Magnumot lelkiismeretfurdalás nélkül
A Magnum mindig gondosan válogatott alapanyagok felhasználásával kényezteti rajongóit, és különös figyelmet fordít az alapanyagok felelős módon, fenntartható forrásból történő beszerzésére.
A jégkrémekben felhasznált kakaó- és vaníliakivonat a Rainforest Alliance által tanúsított ültetvényekről, fenntartható mezőgazdaságokból származik. Ezen felül a Magnum poharas jégkrémek újrahasznosított – és természetesen újrahasznosítható – műanyag felhasználásával készülnek, ezzel is védve környezetünket.