Lifestyle

Tippek családi nyaralásokhoz

Tombol a nyár és tele a ház. Vége az iskolának és az óvodának. Ám nyaralásra készülünk, mégis felvillan bennünk a kérdés, hogy milyen játékokkal és programokkal tudnánk szórakoztatni a család legkissebbjeit? Íme a kedvenceink, amik garantáltan örömet fognak szerezni mindenkinek.

Egy játék, ami minden táskába elfér, bárhol lehet játszani vele és a család összes tagját be tudja vonni? Ez a körvonal mini!
Repülőgépen, a vonaton vagy a tengerparton, tényleg bárhol elő lehet venni. 

Csak úgy, mint a körvonalnál, ebben a játékban sincsenek szabályok, jó vagy rossz válaszok. Az egyetlen cél, hogy egy időre kizárólag egymásra figyeljünk és olyan dolgokról beszélgessünk, amikről egyébként talán nem beszélnénk.

A játékot 5 éves kortól ajánljuk, de vannak benne kérdések, amik 8 éves kortól ajánlottak. Ezek 8+ jelölést kaptak. Megrendelni itt tudod.

Nincs is jobb annál, amikor egy meleg nyári estén közösen nézzük az eget.
Ilyenkor természetesen elindul a kérdés cunami. Ebben lehet segítségre az “Első könyvem a világűrről” című könyv, amiben útvesztők, színezhető formák és sok-sok matrica található. Ki tudja, lehet mi felnőttek is tanulunk közben valami újat!
A könyvet itt találod.

A kisbabával utazás tele van váratlan helyzetekkel. Az Adamo játszószőnyege bárhol mini játszóteret varázsol elő. Így mindenkinek könnyebben telik majd a reptereken való várakozás. Ha magaddal vinnéd, itt megrendelheted.

Kempingezés vagy tengerparti privát apartman a nyári program? Ne hagyjuk otthon az Adamo hintáját, ami önfeledt örömöt biztosít minden gyerek számára, miközben fejlesztő hatása is van! Itt megtalálod!

Mindenkinek van egy kedvenc párnája, ami végigkíséri a nyári utakon. Lepjük meg a kis hercegnőket egy Rooms and stories felhő párnával a nagy út előtt, ami itt beszerezhető!