Beauty

Tiszta és őszinte: mutatjuk a s. Oliver Pure Sense ikerillatot

Az s. Oliver Pure Sense olyan ikerillat a nő és a férfi számára, amely ezt a lényegre összpontosít: tisztán, őszintén, valóságosan és természetesen. A vegán illatok már augusztus végétől kaphatók a boltokban.

Értelmet adni az életnek

Intenzíven élni az életet és hitelesen járni a saját utunkat – ez az a művészet, amit szüntelenül gyakorlunk. Mindig valami igazit, valami tisztát keresünk, ami nem elvonja a figyelmet magunkról, hanem hangsúlyozza a személyiségünket. Ez az illatunkra is érvényes: az s. Oliver Pure Sense gyengéd természetességgel és egyszerű tisztasággal vesz körül – és kiemeli, amit már magunkban hordozunk. Egy igazi illat – valódi és hiteles, ezért olyan magával ragadó.

A női illat: s.Oliver Pure Sense for Her

A bergamott és az ananász sugárzó elevensége tiszta élvezetről gondoskodik a kompozíció kezdetétől fogva – majd elmerül a szívben a törékeny magnóliák, a vizes bambuszlevelek és az érzéki rózsák virágos, átlátszó karakterében – s végül egy nőies fa-mósusz akkord meleg ágyában cseng le. Egy tiszta illat, amely a saját természetességét és nőiességét a külvilág felé közvetíti!

A férfi illat: s.Oliver Pure Sense for Him

A ropogós alma, a keserű grépfrút és narancs ismerős jegyei dinamikus felütést hoznak létre, majd átmennek a boróka- és tölgymohajegyek alkotta tiszta, markáns szívbe – végül mindez elvezet a tiszta férfiassághoz, amelyet cédrus-, szantálfa- és pacsulijegyek és világos, hiteles illat jellemez. Egy természetes illat, amely az elevenséget és a férfiasságot testesíti meg!

A dizájn – letisztult és világos

Az értékes divatból vett tiszta grafikus formákkal összhangban az s.Oliver Pure Sense illatainak csomagolásdizájnja is a minimalista stílus jegyeit hordozza. Az egyszerű formák a kis dolgok okozta egyszerű boldogságra emlékeztetnek, és aláhúzzák az üvegek értékességét. Az átlátható dizájn folytatódik a dobozokon és címkéken, amelyek megismétlik a letisztult grafikus megjelenést, és az illat neve mellett a vegán pecsétet is megjelenítik. A visszafogott rózsaszín és a finom kék kontrasztos összjátékával az ikerillatok világos dizájnvonalról gondoskodnak. A lényegre összpontosít, ezért olyan különleges!

s.Oliver Pure Sense For Her
Eau de Toilette, 30 ml 6 411 HUF
Eau de Parfum, 30 ml8 255 HUF
Eau de Toilette, 50 ml 9 660 HUF
Fürdő- és zuhanygél, 150 ml 3 776 HUF
Deodorant Natural Spray, 75 ml 4 127 HUF

s.Oliver Pure Sense For Him
Eau de Toilette, 30 ml 6411 HUF
Eau de Toilette, 50 ml9 660 HUF  
Borotválkozás utáni arcvíz, 50 ml7 008 HUF
Zuhanygél és sampon, 150 ml 3776 HUF