Beauty

Új év, új rutin az ARTISTRY SKIN NUTRITION™ segítségével

Ismerd meg a szépség igaz történetét! Ahogy a szervezetünknek, úgy a bőrünknek is szüksége van a megfelelő tápanyagokra. Az Artistry™ bemutatta forradalmian új termékcsaládját, az Artistry Skin Nutrition™ bőrápoló kollekcióját, ami megismerteti az 5 legfőbb bőrtáplálási igényt, valamint a Nutrilite™ szakértelmével kiegészült tiszta, növényi alapú bőrápolás titkát, kompromisszumok nélkül!

Egészséges szépség
A szépség az egészséges bőrrel kezdődik. Egyesítve két professzionális márkát –  az Artistry™ 60 éves tapasztalatát és a Nutrilite™ 85 éves szakértelmét  – megszületett a hatékony, növényi összetevők és az innovatív tudományos eljárások közös gyümölcse az Artistry Skin Nutrition™!

Az Artistry™ által végzett legújabb kutatási eredmények új információkat tártak fel a bőr egészségéről: a bőr akkor a legegészségesebb, ha eleget teszünk az 5 legfőbb bőrtáplálási igénynek: tisztítás, kiegyensúlyozás, újjáépítés, hidratálás, védelem.
Az Artistry Skin Nutrition™ termékeket ezért úgy alkották meg, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek és egyszerű bőrápolási rutin részeként javítsák a bőr egészséges megjelenését. Minden Artistry Skin Nutrition™ termék az Artistry™ Beauty Clean irányelvek szerint készült, vegán formulákkal, tiszta, biztonságos összetevőkkel és fejlett gyártási eljárásokkal.

Tiszta és fenntartható forrásokból származó Nutrilite™ fitotápanyagok
Az Artistry™ formula lelkét a fitotápanyagok adják, melyek nagyrészét a Nutrilite™ farmokon termesztik. Az összetevők származási helyének, valamint az előállítás folyamatának ismerete segít, hogy biztosak legyünk benne: jó terméket választottunk!
A termékek egy vagy több olyan Nutrilite™ fitotápanyagot tartalmaznak, melyek útja „a magtól a bőrig” nyomon követhető, hogy használatuk tiszta, biztonságos és hatékony legyen. Minden Artistry Skin Nutrition™ termék az Artistry™ Beauty Clean irányelvek szerint készült, mely tartalmazza a jóváhagyott, előnyös és biztonságos összetevők „IGEN” listáját, valamint egy több mint 1300 összetevős  „NEM” listát, amelynek elemei biztosan nem találhatóak meg az Artistry™ bőrápolási termékeiben.

Személyre szabva, Neked
Az Artistry™ termékei között mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást, legyen szó bármilyen bőrtípusról vagy bőrproblémáról. Az Artistry™ formulákat a legmodernebb technikákkal hozták létre, a világ minden tájáról származó, több mint 32 000 különböző arcot tartalmazó adatbázis alapján, hogy célzott megoldásokat kínáljanak az ember egyedi igényeihez. Ez az egészséges szépség mélyen személyre szabott élménye.

Ismerd meg az Artistry Skin Nutrition™-t!
Az Artistry Skin Nutrition™ 5 kulcsfontosságú bőrtáplálási igénynek felel meg, teljes körű arcápolási rutinnal, beleértve az arctisztítókat, sminklemosókat és hidratálókat, amiket érzékeny bőrűek is bátran használhatnak. Minden lépés előkészíti és kiegészíti a másikat a valódi, látható eredmény eléréséhez. Mindegyik Artistry Skin Nutrition™ termékben megtalálható a természet szupermagja, a fehér chia, annak is egy tanúsított Nutrilite™ farmon** termesztett, szabadalmaztatott fajtája. A fitotápanyagokban gazdag mag segít láthatóan táplálni és megvédeni a bőr egészséges szépségét, valamint támogatja a bőr mikrobiomjának egyensúlyát. A kollekció termékei önállóan, vagy speciális bőrápolási rutin részeként alkalmazhatók a bőr konkrét igényeinek megfelelően. Tudj meg mindent a hidratáló, a megújító, a feszesítő, valamint a sminklemosó termékekről!

Hidratálás
Hidratáló arctisztító hab
Bőrtáplálási igény: Tisztítás
Könnyed tisztítóhab, ami eltávolítja a port és a szennyeződéseket (a PM 2,5 részecskéket is beleértve). Tisztít és hidratál, szabadalmaztatott összetétele nyugtatja a bőrt és csökkenti az irritációt. Fő Nutrilite™-eredetű összetevője a fehér chia mag, a shiso perilla és az aloe vera. Ideális normál és száraz bőrre, nem hagy csíkokat, nem szárítja a bőrt, kiegyensúlyozott pH-jú, valamint szappanmentes, így a bőr hidratált és puha marad. Méret: 145 ml Ár: 9 400 Ft

Hidratáló bőrpuhító tonik
Bőrápolási igény: Kiegyensúlyozás
Egy tonik, ami ideális száraz és normál-száraz bőrre, könnyen és gyorsan beszívódó frissítő és hidratáló formulával. Eltávolítja a szennyeződéseket és a maradék arctisztítót, így a bőr felkészülten várhatja az arcápolási rutin következő lépését. A fehér chia segítségével stabilizálja és táplálja a mikrobiomot, valamint nedvesség-utánpótlást és kondicionáló hatást biztosít. Megújítja a bőrt, ezáltal simább megjelenést és puhább tapintást eredményez. Alkoholmentes, kiegyensúlyozott pH-jú, nem hagy csíkokat, nem szárítja a bőrt és nem súlyosbítja a pattanásokat.
Méret: 200 ml Ár: 7 500 Ft

Hidratáló gélkrém
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Könnyű, feltöltő hatású gélkrém, ami 24 órás hidratáltságot biztosít a bőrnek.
A fejlett formula azonnal helyreállítja a bőrt, így a pórusok kisebbnek tűnnek.
A Nutrilite™ termesztésű acerola cseresznye, valamint az ausztrál százszorszép és a fekete szeder hozzájárulnak a bőr természetes védekezőképességének növeléséhez, és segítik megakadályozni az öregedés látható jeleinek kialakulását. A szintén Nutrilite™ forrásból származó gránátalma pedig erősíti a bőr védekező képességét a környezeti hatásokkal szemben. Előkészíti a bőrt a sminktermékek használatára, száraz és normál-száraz bőrön is alkalmazható. Méret: 50 g Ár: 13 000 Ft

Hidratáló nappali arctej SPF 30
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Hidratálás és védelem! Ez a könnyű krém egész napon át fokozza a hidratáltságot, miközben teljes fényvédelemmel segít megelőzni az UV sugárzás és más környezeti tényezők okozta öregedés korai jeleit. A széles spektrumú SPF 30 véd az UVA- és UVB -sugarak ellen, a karnozin pedig véd a kék- és az infravörös fénytől. Nutrilite™ eredetű gránátalmával védi a bőrt a szennyeződésektől, nyugtatja és megőrzi rugalmasságát. Alkalmazható száraz és normál-száraz bőrön, akár sminktermékek használata előtt. Méret: 50 g Ár: 13 000 Ft

Hidratáló szemráncgélkrém
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Akár egy tubusba zárt, pihentető alvás! Ez a könnyed gélkrém célzottan a szemkörnyékre lett kifejlesztve, hogy azonnal hidratálja és világosabbá varázsolja. Csökkenti az öregedés látható jeleit, a sötét karikákat, így ragyogó, friss megjelenést kölcsönöz.
A Nutrilite™ farmok acerola cseresznyéje, valamint az ausztrál százszorszép és szeder hozzájárul a bőr természetes védekezőképességéhez, míg a gránátalma segít megvédeni ezt az érzékeny területet a káros hatásoktól. Gyorsan beszívódik, így tökéletes sminkalapként is szolgál. Minden bőrtípusra ideális, valamint illatmentes és kontaktlencsével is biztonságosan használható. Méret: 15 g Ár: 12 400 Ft

Megújítás
Bőrmegújító arctisztító hab
Bőrtáplálási igény: Tisztítás
Szappanmentes, sűrű, gyengéd tisztítóhab, ami gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. Szabadalmaztatott összetétele nyugtatja a bőrt és csökkenti az irritációt. Gondosan megtervezett formulája a bőrt az egészséges PH szinten tartja, miközben védi a mikrobiomját és nedvességgátlóit. Az eredmény: a bőr puha, rugalmas és kellemes érzetű. Minden bőrtípusra ideális.
Méret: 125 g Ár: 10 100 Ft

Bőrmegújító bőrpuhító tonik
Bőrtáplálási igény: Kiegyensúlyozás
Egy alkoholmentes tonik, ami azonnal hidratál, miközben fokozza a bőr természetes védekezőképességét, valamint stabilizálja, táplálja a mikrobiomot és megőrzi az egyensúlyát. Megújítja, hűsíti, nyugtatja és puhítja a bőrt. Friss nedvesség-utánpótlást és kondicionáló hatást biztosít, így hozzájárul a bőr üde érzéséhez. Minden bőrtípusra ideális. Méret: 200 ml Ár: 11 800 Ft

Bőrmegújító revitalizáló krém
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Ragyogó, luxus érzetű, lágy krém, mely fitotápanyagok különleges komplexét tartalmazza: a Nutrilite™ forrásból származó spenót, valamint a kurkuma és a teafaolaj keveréke akár 600%-kal* visszaállítja a bőr fiatalos állapotát. A gránátalma szennyeződésgátló erejével reaktiválja a bőrt és segít megvédeni a káros hatásoktól. Minden bőrtípusra ideális. Az eredmény? Egyenletesebb tónusú, rugalmasabb és feszesebb bőr! Méret: 50 g Ár: 24 900 Ft

Bőrmegújító revitalizáló nappali arckrém SPF 30
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Ez a gazdag, bársonyos tapintású krém visszaállítja a bőr természetes regenerálódási folyamatát.
A meglévő sérülések láthatóan csökkennek, csak úgy, mint a ráncok és az öregedés egyéb látható jelei.
A fitotápanyagok különleges komplexe akár 600%-kal* visszaállítja a bőr fiatalos állapotát. A gránátalma szennyeződésgátló erejével reaktiválja a bőrt és segít megvédeni a legfőbb szennyeződések káros hatásaitól.
Teljes fényvédelmet és védelmet nyújt a szennyeződések ellen, nem tartalmaz oxibenzont és oktinoxátot. Minden bőrtípusra ideális. Méret: 50 g Ár: 24 900 Ft

Bőrmegújító revitalizáló nappali arctej SPF 30
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Reaktiválja a bőr saját fiatalos erejét, és láthatóan csökkenti a meglévő bőrhibákat, miközben helyreállítja és megerősíti a bőrt. A fitotápanyagok különleges komplexe, valamint a gránátalma segítenek visszaállítani a bőr fiatalos állapotát*, illetve megvédeni a legfőbb szennyeződések káros hatásaitól. Teljes fényvédelmet és védelmet nyújt a szennyeződések ellen, valamint nem tartalmaz oxibenzont és oktinoxátot.
Minden bőrtípusra ideális. Méret: 50 g Ár: 24 900 Ft

Bőrmegújító revitalizáló szemránckrém
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Kivételesen gazdag, tápláló, krémes textúra, amely azonnal feltölti a kisebb vonalakat.
A szem alatti ráncosodás és megereszkedés minimálisra csökken.
A Nutrilite™ fitotápanyagok erejével akár 600%-kal* visszaállítja a bőr fiatalos állapotát, valamint védelmet nyújt a szennyeződések okozta irritáció ellen. Illatmentes és kontaktlencsével is biztonságosan használható. Ideális minden bőrtípusra.
Méret: 15 g Ár: 16 300 Ft

Feszesítés
Intenzív bőrfeszesítő krém
Bőrtáplálási igény: Újjáépítés, nedvességpótlás, védelem
Ismerd meg az Artistry Skin Nutrition™ kollekció leggazdagabb, legátfogóbb öregedésgátló hidratálóját! A krém fokozza a nedvességszintet és 24 órás hidratálást biztosít. Reaktiválja a bőr természetes regenerálódási folyamatát, valamint kisimítja az öregedés előrehaladott jeleit. A bőr feszesebbnek és rugalmasabbnak tűnik, teltebbnek érzi magát. Az arc kontúrjai újra megjelennek. A Nutrilite™ fitotápanyagok különleges komplexének erejével akár 600%-kal* visszaállítja a bőr fiatalos állapotát, a gránátalma pedig segít megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Ideális minden bőrtípusra. Méret: 50 g Ár: 27 400 Ft

Sminklemosók
Micellás sminklemosó és arctisztító
Bőrtáplálási igény: Tisztítás
Ez a többcélú micellás sminklemosó és tisztító rendkívül hatékonyan távolítja el a sminket és az irritáló szennyeződéseket, miközben gyengéden tisztítja a bőrt, egyetlen lépésben. Feloldja a tartós, vízálló vagy dörzsölésálló termékeket is. Öblítésmentes formulájának köszönhetően víz nélkül használható, felfrissíti és kondicionálja a bőrt, rugalmasságot biztosítva, zsíros érzet nélkül. Ráadásul a szempillákra is kondicionáló hatással van! Méret: 200 ml Ár: 8 800 Ft

Sminklemosó krém
Bőrtáplálási igény: Tisztítás
Hidratálja és kondicionálja a bőrt, miközben a hosszan tartó és vízálló termékeket is feloldja. A gazdag krém gyengéden eloszlik, azonnal és könnyen eltávolítja a szennyeződéseket, majd puhává, rugalmassá és kellemes tapintásúvá teszi a bőrt, valamint segít megelőzni az irritációt. Méret: 118 g Ár: 8 800 Ft

A termékekről további információt a www.amway.hu weboldalon találsz.

*Ex vivo tesztelés.
**Az Artistry Skin Nutrition™ termékekben található fehér chia magot a mexikói El Petacal farmon termesztik.