Beauty

Új kalandok a fürdőszobában!

November 26. péntektől a Lush olyan transzformáló erejű élményeket kínál, amelyek segítenek elszakadni a digitális világtól, a 6 fürdőbomba (Magyarországon 5) hatását ugyanis most különleges vizuális és audioanyagok is fokozzák. Ideje feltöltened az elemeidet, a kikapcsolódás pedig még sosem volt ennyire vonzó!

Amióta csak Mo Constantine, a Lush egyik társalapítója több mint 30 évvel ezelőtt feltalálta a fürdőbombát, a Lush nagy támogatója a testi-lelki jóllétnek.

“Hiszünk a hosszú, gyertyafényes fürdőkben, a közös tusolásban, a masszázsban és a parfüm csodálatos illatában” – ez is része a szándéknyilatkozatuknak, és cégként a szellemiségük alapjához tartozik.

LAKES FÜRDŐBOMBA
Sodródj békés vidékek és dús, virágos tájak felé, és kapcsolódj újra a természettel.
Fürödj a vadonban a Lakes fürdőbombával, miközben a gyógynövényes szibériai fenyő, valamint a mézes illatú illatcserje-abszolút megtisztítja az elméd. Ezt a fürdőbombát az angliai Lake District békés tájai ihlették. (Vegán)

DIAMOND DUST FÜRDŐBOMBA
Nyúlj a Diamond Dust után, és legyél te a főszereplő!
Ez a hetvenes évek diszkólázának csillámló glamúrját árasztó gömb friss, futurisztikus csavarral készült, és az eddigi legextravagánsabb fürdőkreációnk. Válaszd őt, ha igazán nagy bulit rendeznél magadnak, ez a nerolis-feketeborsos, élénk illatú darab ugyanis telis tele van műanyagmentes csillámmal – diszkógömb a kádadnak! (Vegán)

LUXE FÜRDŐBOMBA
Az igazán fényűző fürdőtárs az abszolút luxushoz. Élvezd az életet és a jázmin, a vanília és a szantálfa csábító koktélját, miközben az A-vitaminban gazdag bakuchiol hidratál és tengernyi pozitív hatással kényeztet! (Vegán)

UNICORN POOP FÜRDŐBOMBA
Unikornisok márpedig léteznek, igaz? Adj szárnyakat ad a benned élő varázsnak, és irány a kalandok világa a Unicorn Poop segítségével! A bergamott, a davana és a jázmin játékos illata felébreszti a képzelőerőd, és emlékeztet rá, hogy ne vedd túlságosan komolyan az életet. (Vegán)

BLACK ROSE FÜRDŐBOMBA
Menekülj a saját gótikus szerelmi történeted árnyai közé a frissen megújult Black Rose fürdőbombával! Mosd le a mélabút a geránium, a citrom és a rózsa mámorító illatával, és varázsold magad köré az eddigi legsötétebb, gótikus hangulatú színvilágot!
Akár egyedül vagy, akár valaki mással, csak dőlj hátra a fekete és ibolyaszínű vízben, és hagyd, hogy megbabonázzon!

Add át magad az inspirációnak, és válaszd ki az igényeidhez legjobban passzoló fürdőbombát, melyet egy hozzá illő kis sziget, valamint a Lush saját lejátszólistája tesz tökéletessé…

Az új fürdőbombák 2021.11.26-tól elérhetőek online és az üzletekben.