Gourmet

Újabb 3 nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjén

A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára díjesővel végződött az International Chocolate Awards világbajnoki döntője: a magyar manufaktúra egy arany-, egy bronzérmet és egy különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.

A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás két íze kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: egy közülük alapanyag-különdíjas is lett.Duplán díjazott aranyérmes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt csokoládékölteményt – többek közt – az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé. A csokoládé különdíjat is kapott a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért.

Az exkluzív drazséválogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával bronzérmesként végzett a világbajnoki döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a 2019-ben Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé az alábbi linken tekinthető és vásárolható meg: www.chocome.hu/products/awards

Forrás: ChocoMe