Fashion

Ünnepeld a legfontosabb pillanatokat a W.KRUK Flowers Fehér Orgona és Ceremonials ékszerkollekciójával!

A különleges napok különleges figyelmet érdemelnek. Legyen az esküvő, keresztelő vagy egy fontos évforduló, a szeretteinkkel töltött ünnepek sokáig emlékezetesek maradnak. Az ékszerek adják az ünnep fényét, eleganciáját, és szimbolikusan magukba zárják a legszebb pillanatokat.

A Flowers a W.KRUK saját tervezésű, bestseller kollekciója, a főszerepben ezúttal a csodás fehér orgona, melynek látványa mindenkit lenyűgöz. Egy virág, amely egyet jelent a tavasszal, a melengető májusi fuvallattal és a mindent körbeölelő, mámorító illattal.
Az orgona által inspirált ékszerek téged is elkápráztatnak a tűzzománccal borított, hófehér
virágszirmokkal, amelyek különleges harmóniát alkotnak a ródiumozott ezüst hűvös tónusával és a fehér, kék vagy világossárga kövekkel. A melegebb árnyalatok kedvelőinek aranyozott változatban is elérhető. A kék színű, csepp formájú díszítés tökéletesen illik az esküvői hagyományhoz, miszerint szerencsét hoz, ha a menyasszony valami kéket visel a nagy napon.
A nyakláncok, karkötők és fülbevalók különböző változatokban készülnek, az egyes modellek
komplett szettben is jól mutatnak, finom hangsúlyt adva viselőjük egyedi stílusának.
A Flowers Fehér Orgona kollekció azonban nem csupán esküvőkre tökéletes választás. Fedezd fel az ékszerek sokoldalúságát, kombináld egy elegáns, fehér blúzzal, csempéssz egy csipetnyi bájt a tavaszi ruhákhoz vagy viseld egy jó meleg pulóverrel a jégvirágok mesés világát idézve.

A Flowers Fehér Orgona kollekció koncepciója a W.KRUK csapatának alkotása. A tervezőket elvarázsolta a virágminták finomsága és mulandósága, ezért megkomponálták azt a formát, amelyben a fehér orgona tünékeny szépsége mindig veled lehet.
A természet inspirálta orgonaszirmok hófehér tűzzománc borítását nagyon gondosan, kézzel festik, hogy a virágok legapróbb részletei is gyönyörűek legyenek.
A Ceremonials kollekció is a fontos pillanatokra gondolva született. A különleges, gazdagon díszített motívumok és a klasszikus, finom formák ugyanúgy helyet kaptak benne, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő darabot. Tökéletes választás a nagy napra, a menyasszony, az örömanya és a tanúk számára egyaránt, de házassági évfordulóra, családi ünnepre, keresztelőre vagy bármilyen alkalomra, ahol egy nő elegánsnak és különlegesnek szeretné érezni magát. A Ceremonials kollekcióban arany és ezüst ékszereket egyaránt találunk. A 9 és 14 karátos arany változat ragyogását a fehér cirkónia díszítés biztosítja, míg az ezüst modellek a színpompás pink és zöld kövekkel hívják fel magukra a figyelmet. Időtlen és gyönyörű ékszerek, melyek minden stílusnak egy kis csillogást kölcsönöznek és segítenek, hogy a szeretteinkkel közös boldog pillanatok mindig ott legyenek velünk.

W.KRUK 1840 óta örök. A W.KRUK nem csak ékszer. Nők és férfiak álma 1840 óta. A W.KRUK egy olyan ékszermárka, amely lehetővé teszi, hogy viselői különlegesnek és szeretteik szemében fontosnak érezzék magukat. Több mint 180 éves történelme a márka legnagyobb büszkesége és legfontosabb öröksége. A Lengyelországban és Magyarországon több mint 160 üzlettel rendelkező W.KRUK a legmagasabb minőségű arany és ezüst ékszereket, gyémántokat, drágaköveket és a legújabb trendek által inspirált, saját tervezésű kollekciókat kínál. A W.KRUK márka logójával ellátott kiegészítők megtaláhatóak a wkruk.hu oldalon és az üzletekben egyaránt.