Beauty Új!

Végre itt az Orlane új termékcsaládja!

A 2015 Orlane, Maison „Haut Cosmétique”, az egyedi bőrápolókra szakosodott, diagnosztikai és tanácsadási szolgáltatásokat kínáló márka létrehozta saját
Prêt-à-Porter sorozatát az ANAGENÈSE-t. 4 hatékony bőrápolót a fiatal bőrért !

Az orvosi Nobel-díjat nyert Sejtnövekedési Faktorok kutatásaiból inspirálódva, 1988-ban az Orlane bevezette a legendás Anagenése-t, az első öregedésgátló bőrápolási terméket. Később (2009) forradalmasítva az öregedésgátlás területét, megújította termékét és kifejlesztette az új Anagenése-t, mely a „Sejt Növekedési Faktoron” alapulva megújítja és fiatalabb megjelenésűvé varázsolja a bőrt.

2015-ben az Orlane forradalmasította az anti-aging szektort, és hódító útjára
indult az ANAGENÈSE ESSENTIAL TIME-FIGHTING bőrápolás.

ESSENTIAL TIME-FIGHTING CARE
Ez a kellemesen lágy krém azonnali komfortérzetet és hidratációt biztosít. Serkenti a bőr regenerálódását és a sejtek megújulását, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, formálja az arcot. Használd reggel és este.
Kiszerelés: 50 ml
Ára: 14 550 Ft

ESSENTIAL TIME-FIGHTING EYE CARE
Ez a könnyű krém látványosan fiatalítja a szemet és szemkörnyéket. Serkenti az epidermisz regenerációját, simítja a finom vonalakat és a ráncokat.
Használd reggel és este a szemkontúr környékén.
Kiszerelés: 15 ml
Ára: 11 350 FtESSENTIAL TIME-FIGHTING SERUM
Ez egy valóban bőrt tökéletesítő és öregedésgátló koncentrátum. Ragyogóvá teszi, egységesíti és élénkíti az arcszínt már az első használat után. Enyhén szemcsés textúrája az összes öregedésgátló hatását mélyen az epidermiszben fejti ki, miközben kijavítja a bőr felületén jelentkező hibákat is.
Használd önmagában vagy a szokásos bőrápolási termékeid után.
Kiszerelés: 30 ml
Ára: 14 550 Ft

ESSENTIAL TIME-FIGHTING MASK
Ezt a hatékony terméket hetente 2-3 alkalommal használd az arcra és a nyakra. Mindössze 10 perc alatt a bőr fiatalabbá, lágyabbá és simábbá válik. Hagyd fent 10 percig, majd töröld le.
Kiszerelés: 75 ml
Ára: 9750 Ft

A termékcsalád kizárólag a Marionnaud Parfümériákban és a webshopban kapható!