Beauty

Vékony, lapos, sehogy sem áll? Akkor figyelj!

Nyugi! A volumenét vesztett hajból is lehet lenyűgöző frizurát alkotni, dús copfot, kontyot varázsolni szakember nélkül, otthon, a TRESemmé Collagen + Fullness termékcsalád kollagénnel és glicerinnel veszi kezelésbe a lelapuló hajadat.

A sampon és balzsam kollagént tartalmaz, ami ismert fehérje- és aminosavforrás, és kiváló regeneráló tulajdonságairól ismert. A formula behatol a hajszálak belsejébe, segít, hogy a haj dús hatású legyen.

A

Az eredmény?
Dús hatású haj, ami immár bármilyen frizura elkészítésére alkalmas.

Csak egy kis emlékeztető:

A KOLLAGÉN segít megerősíteni és helyreállítani a sérült haj szerkezetét, fényessé és dús hatásúvá tenni a hajat.

A GLICERIN: jól ismert nedvességmegkötő anyag, mely kondicionálja és segít simává tenni a hajat.

TRESEMMÉ COLLAGEN + FULLNESS SAMPON VÉKONY SZÁLÚ HAJRA
400 ml 1479 Ft

 • a kollagén és a glicerin a hajszálak belsejébe hatolnak
 • micellás technológia a gyengéd tisztításért
 • nincs termékmaradvány a hajon
 • dúsabbnak tűnő haj
 • könnyed hajérzet
 • pH egyensúly, parabénmentes

A SZAKÉRTŐ SZERINT:
“A folyton lelapuló, vékony szálú haj “kezelése” már a sampon használatával elkezdődik. Olyat érdemes választani, ami volumennövelő összetevőket tartalmaz és ezeket képes bejuttatni a hajszálak legmélyébe. Ezt a sampont nemcsak regeneráló, tápláló, erősítő hatású kollagénnel, de hidratáló, a szálakat belülről feltöltő glicerinnel is gazdagították.
A hatása tényleg szemmel látható már egyetlen hajmosás után is, egy csoda!
Fontos, hogy samponozás közben fókuszáljunk a hajtövekre, erős dörzsölés helyett az ujjbegyekkel finoman, de alaposan masszírozzuk át a teljes fejbőr területét.
A heves dörzsölés megtörheti az egyébként is sérülékeny, finom hajszálakat.
A második samponozás után használjuk a termékcsalád balzsamját a volumennövelő hatás maximalizálásáért.” Vörös Kati, fodrász, a Horror Barbie Salon tulajdonosa

TRESEMMÉ COLLAGEN + FULLNESS HAJBALZSAM VÉKONY SZÁLÚ HAJRA
400 ml 1479 Ft

 • dúsabbnak tűnő haj
 • telt forma
 • volumen
 • könnyű formázás
 • könnyű kifésülhetőség

A SZAKÉRTŐ SZERINT:
“Ez a szintén kollagénnel és glicerinnel dúsított balzsam optimális kiegészítője a samponnak, hiszen egymás hatását erősítik. Tévhit, hogy bármilyen balzsam megteszi, a samponnak kell csak a hajtípusunkhoz passzolnia. Vannak balzsamok, amik olyannyira gazdagok, hogy míg egy száraz, vastag szálú hajat tökéletesen hidratálnak, a vékony szálú, törékeny, lelapuló fürtöket vállalhatatlanul elnehezítik. Ez a balzsam klasszul tovább építi a gyenge, vékonyka hajszálakat és könnyebben formázhatóvá teszi a frizurát. Elég, ha csak a hajvégekre applikáljuk, a hajtöveket most mellőzzük és a mennyiséget se vigyük túlzásba. 2-3 perc hatóidő után alaposan öblítsük le, és jöhet is az óvatos törlés, majd szárítás.” Vörös Kati, fodrász, a Horror Barbie Salon tulajdonosa

Szánj egy kis időt a károsodott hajad ápolására is, mutatjuk mivel: