Fashion

WoW! Világsztárok társaságában pózoltak a magyar celebek

Izgalmasan indul a 2021-es év a Sugarbird rajongói számára, hiszen a magyar márka bejelentette: legújabb kollekciójuk mellett, visszatérnek limitált számban az ikonikus korábbi Disney darabok is. Mickey egér és barátai újra főszereplők a Sugarbird háznál, akikkel első körben hazai hírességek találkozhattak egy nem mindennapi fotózáson.

A világhírű rajzfilmfigurák évekkel ezelőtt lettek meghatározó szereplői a Sugarbird kollekcióknak és egyben a márka életének. Biztosan mindannyian feltudunk idézni magunkban legalább egy olyan Sugarbird darabot, ami Mickey Mouse-t vagy a mesehős barátait ábrázolják. Gondoljunk csak a Katy Perry által is hordott fazonokra vagy a “YOUR’E NOT THE BOSS OF ME!” feliratú „kis feketére”. Utóbbinak egykor Palácsik Lilla volt az arca, így nem volt kérdés a Sugarbird számára, hogy felkérjék arra a rendhagyó fotózásra, amire még további szépségek is meghívót kaptak. Elsők között találkozhatott a visszatérő ikonikus Disney darabokkal és a legújabb mesés kollekcióval Holdampf Linda, Cserpes Laura, Tápai Szabina, Szilágyi Szilvia, Horváth Cintia, Kocsis Korinna, Gesztesi Panka, Schobert Lara és Jagasics Maja.
Az izgalmas hölgykoszorú láthatóan szívesen pózolt Mickey egér és barátai társaságában.  

„STAY CLASSY! Ez az irányelv indított el minket a 2021-es mesés kollekciónk válogatásakor. A Disney rajzfilmeknek egyértelműen Mickey és barátai a klasszikus szereplői, így a legújabb fazonok mellett, mi is a legkedvesebb Disney kollekciónkat dobtuk újra piacra limitált elérhetőséggel, hiszen a „Minnie Phone” és a „Mickey Boss” kreatívokkal ellátott darabjaink már az identitásunkká váltak.

Jó ötletnek tartottuk, ha megszínesítjük kampányunkat egy olyan fotózással, ahova klasszikus, magyar szépségeket hívunk el. Bevontuk az új generációt is néhány fotó erejéig Gesztesi Panka, Schobert Lara és lányom, Jagasics Maja személyében.
Vicces volt látni, hogy nem igazán tudtak mit kezdeni a tárcsás telefonokkal, egyből a szelfi mozdulatra állt rá a kezük. Örülök, hogy a lányom is modellt állt, hiszen fontos számomra az ő nézőpontja, mindig kikérem véleményét a kollekciókról, online és offline kommunikációinkról egyaránt. Izgalmasan éltem meg velük a közös munkát, teljesen másképp pózolnak, másképp viselik a ruhákat, nem beszélve arról, hogy mekkora kihívás ebben az óriási online zajban elérni az ő korosztályukat.”  – mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa, akinek csapata nem mellesleg már kezében foghatja a Disney Awards “Legkreatívabb kollaboráció” díjat is, amit a márka 2018-ban nyert el.

A Sugarbird ikonikus kollekciójában sok újdonság is fellelhető a nagy visszatérő fazonok és kreatívok mellett, amik tökéletesen kombinálhatóak egymással.
Az első darabok már elérhetőek limitáltan a www.sugarbird.com Online Store-ban, de érdemes folyamatosan figyelni a márka oldalát, hiszen hétről hétre érkezni fognak a klasszikus Disney kollekció újabb és újabb fazonjai.