Beauty

You’re in good hands- mutatjuk a Lush exkluzív Handcare Kit csomagjait!

A rendszeres, sőt mostanában az átlagosnál is gyakoribb kézmosástól kezeink könnyen kiszáradhatnak. Emiatt fontos odafigyelnünk a megfelelő hidratálásra.
Épp ezért dobja most piacra 3 vadiúj, exkluzív kézápoló szettjét a Lush, melyek olyan termékeket tartalmaznak, amik segítenek tisztítani és ápolni bőrödet.
A szettek kizárólag online, limitált darabszámban kaphatóak a hu.lush.com webshopban május 20-ától.

A Handcare Kit-ekben található összes termék gondosan lett kiválasztva – Mo és Mark Constantine társalapítók által. A klasszikus szappanok és hidratáló kézkrémek mellett egy exkluzív termék is került mindegyik csomagba, melyhez csak így juthatsz hozzá: Tiny Hands szilárd kézkrém, mely tökéletes ha egy kézmasszázsra lenne szükséged. A szettek minden vásárlónk számára egy egyszerű, különleges kézápolási rutint biztosít.

“Szappankészítőkként, pozitívan ért minket a tény, hogy termékeink az egyik leghatékonyabb fegyverként bizonyítottak a korona vírus elleni harcban. Ezekben a szettekben megtalálod leghatékonyabb szappanjainkat a tökéletes tisztításért és kényeztető termékeinket a kezeid ápolásáért.”
– Mark Constantine, társalapító és vezérigazgató

Clean & Calm Kézápoló szett
9990 Ft / db
Ebben a nyugtató és gyengéd termékekkel teli két szappan mellett megtalálod az imádott Dream Cream test-, és kézápolót és egy exkluzív újdonságot: a Tiny Hands szilárd kézkrémet, ami tökéletes, ha egy kis masszázsra lenne szükséged.

Clean & Fresh As Kézápoló szett
9290 Ft / db
Ez a szett tartalmazza a Lush klasszikus szappanjait: az eukaliptuszos Outback Mate-et és Bohemian-t, és a mélyen hidratáló Handy Gurugu kézkrémet. Ebben is megtalálható az exkluzív Tiny Hands szilárd kézkrém.

Clean & Sweet Kézápoló szett
8390 Ft / db
Édes kényeztetés a puha, ápolt kezekért! Ebben a szettben megtalálod a népszerű Honey I Washed The Kids és Milky Bar szappant, Helping Hands kézkrémet illetve az exkluzív Tiny Hands szilárd kézkrémet is.