Beauty

Friss és vadiúj arctisztítók a Lush kínálatában!

Kétféle friss arctisztító az angyalian lágy és puha bőrért. És igen, most teljesen csomagolásmentesen! Mi is ez: művészet vagy bőrápolás? Vajon segít majd elfeledtetni a túlcsomagolt arctisztítókat, és elősegíteni a kozmetikai forradalom sikerét? Szerintünk igen.

Ki ne akarna arcot mosni ezekkel a csodákkal?  És használni is egyszerű őket: végy egy mogyorónyit, dolgozd el a tenyeredben, masszírozd gyengéden az arcbőrödbe, majd öblítsd le.

Aloe Bamboo
Friss arctisztító
3090 Ft / db
Bemutatkozik a remekül radírozó bambusz, a bőrlágyító kakaóvaj és a kenyai permakultúra-projektek által termelt hűsítő, friss aloe. Az aranyló porcukorral és mandulatejjel teli arctisztító a növényi egészséget kölcsönöz a bőrödnek. Aki sokoldalú arctisztítóra vágyik, máris megtalálta, amit keresett – ez a cukros rúd lágyít, ápol, nyugtat és táplál.

Illipe of Faith
Friss arctisztító
3090 Ft / db
A mandulatej és a kalaminpor lágyít, nyugtat és tonizál, míg a kaolin és a rózsaagyag gyengéden tisztítja, puhítja és mattítja a bőrt, az illipevaj és a aranyló porcukor pedig lágyan radíroz. Az illipe helyreállítja a bőr vitalitását és rugalmasságát; hasonló a sheavajhoz, de magasabb az olvadáspontja, így remekül passzol egy pucér, szilárd arctisztítóhoz.

Jöhet még egy kis frissesség? Válassz friss arcpakolást és szemmaszkot hozzá!

Brush Strokes
Friss arcpakolás
3290 Ft / 75g
Amikor úgy akarod érezni magad, mint egy igazi királynő, ez a pakolás lesz az igazi. Már maga az, hogy ecsettel viszel fel egy pakolást, igazi szintlépésnek érződik, ez pedig úgy simul fel az ecsettel, mint az álom. Az elegáns illat jó kedvre hangol, az összetevők pedig táplálják a bőröd, hogy készen állj, bármit is tartogasson az éjszaka.

Glen Cocoa
Friss arcpakolás
3290 Ft / 75g
Ez a csokis arcpakolás alaposan hidratálja a bőrt. Illata mint a kedvestől kapott kiváló minőségű csoki, háttérben a friss virágok illatával.
A mandulavaj dugig van E-vitaminnal, így védi és nyugtatja a bőrt, a glicerinnel összedolgozva pedig üdén és hidratáltan tartja.
A kakaópor felemelő illata segíti a szerotonintermelést, és puhává teszi a bőrt, a pakolásban lévő kaolin pedig egy tisztító hatású agyag, mely friss érzést biztosít.

Cucumber
Szemmaszk
1190 Ft / pár
Hűsítsd és nyugtasd a szemeid az uborka és a karragénmoszat erejével. Egyszerűen tedd a maszkokat a szemeidre, majd dőlj hátra és lazíts. Tökéletes kiegészítője a friss arcpakolásainknak. Ennyi!

A pezsdítő újdonságokat megtalálod a Lush üzletekben és a hu.lush.com webshopon!

Forrás: Lush