Megálmodott ezért egy olyan éttermet, ami nem csak ellenállhatatlan illatokkal, de igazán különleges dizájnnal is kecsegtetett.
„Hiszem, hogy a gyorséttermi étkezés is lehet minőségi, igényes és tartalmas.
A Blue Agorival az volt a célom, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ahol a finom ízek mellett, a görög vendégszeretet és életérzés is átjön, azaz: nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy összejöjjünk szeretteinkkel és együnk egy jót”- meséli Stavros.
A Blue Agori a kezdetektől fogva szeretett volna kitűnni a hazai street food piacon.
A koncepció, gasztronómiai és vizuális tekintetben ia szakít a megszokott „görögös” gyorséttermi sztereotípiákkal.
Csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokból dolgozik,minden helyben készül és frissen.
“Sem a pandémia, sem a húshiány nem szorított minket a sarokba. Akkor is meg tudtuk
oldani a minőségi alapanyagok beszerzését, még ha ez azt is jelentette, hogy nem kevés
kockázatot magunkra véve több tonna alapanyagot rendeltünk be előre, hogy egy
pillanatra se kelljen alternatívát keresni és megtartsuk azt a szintet, amire büszke vagyok.”-osztja meg velünk Stavros.
Mint minden családi vállalkozás a Blue Agori is beépítette a családi recepteket is. A bifteki elkészítésének módja vagy a spenót saláta összetétele például saját családi hagyományokon alapszik.
“Egytől-egyig szeretettel készítjük az ételeinket. Szenvedélyünk az állandó fejlődés és
örülünk, hogy immár 5 éve itt lehetünk és remélem még sokáig ezután is.” – zárja
gondolatait Stavros.
Itt mindenki megtalálja a magának valót.
Ám a görög konyha alapjában hús alapú a Blue Agori mégis kínál vegetáriánus ételeket is.
Így azok, akik hús mentesen étkeznek is élvezni tudják a görög ízeket. Különféle mártogatósok, saláták és az ínycsiklandó halloumi- vagy mezze tál áll a vendégek rendelkezésére. Ezek kívül egy kisebb szelekció ellenállhatatlan édesség, ami felteszi az i- re a pontot.
Boldog születésnapot!
www.blueagori.com
Fotók:Voller Dia